tirsdag 11. januar 2011

Det går på helsa løs!

Har dere sett "My sisters keeper"? Jeg så den i går. For en utrolig fin, men trist film. Jeg anbefaler den på det sterkeste. Her gikk den faktisk på helsa løs. Jeg gråt meg nemlig gjennom hele filmen, og mine trange bihuler reagerer fort som bare rakkern, så når filmen var over hang jeg over do med dundrende hodepine. Etterhvert klarte jeg å forflytte meg fra do til senga,med en bøtte godt plassert ved siden av sengen. Endelig fikk jeg behov for fyllesyk-førstehjelpsutstyret mitt!
En genial ting forøvrig. Den ble fyllt opp med isbiter og vann, og så la jeg den over øynene og det lindret litt av hodepinen. Den blir nok brukt igjen! =)

Ellers har jeg holdt meg til løftet jeg ga meg selv i går. Knekkebrød med agurk på til frokost, sammen med grønn te - ingen dårlig start på dagen det. I tillegg har jeg trent en halvtimes 30 days shred og rocket i 15 minutter. Det føles godt. I morgen kjenner jeg det nok i beina, men det liker jeg, for da vet jeg at jeg har brukt kroppen! Prøvde meg på level 2 i dag. Må si jeg blir mer sliten av level 1. Da vet jeg det til neste gang!
Straks kommer Hanne og lille Magnus på besøk. Kos!

3 kommentarer:

Julie sa...

Den tingen der var skikkelig kul! Hvor har du kjøpt den? :-D

Da jeg brukte 30 day shred så brukte jeg det til jeg kom på lever 2, så gadd jeg ikke mer. Level to var vanskelig :O

Monica Jensen sa...

Jeg fikk den fra søsteren til Eirik. Aner ikke hvor den er kjøpt =/

Synes du det var vanskelig? Jeg synes det bare var kjedelig jeg =/

Monica Jensen sa...

Søstrene Greene er den kjøpt :D