torsdag 27. januar 2011

Det lønner seg å være snill...

I dag har jeg tilbrakt halve dagen på Aker sykehus. Hyggelig sted det, med et elendig parkeringstilbud (i likhet med mange andre sykehus), bare så det er sagt..
Jeg var der først for min egen del. Det var på tide med røntgen av ryggen. Se om det kan være noen spesielle årsaker til at jeg har smerter som stråler nedover i beina og konstant vondt i bekken/korsrygg. Etter noen pinlige minutter på benken, med litt for lite klær på, var det vel overstått. Svar får jeg om en ukes tid. Jeg er utålmodig av meg, så en uke er litt for lenge etter min smak...

Deretter spankulerte jeg rundt på sykehuset på jakt etter min mor. Hun ringte meg i det jeg hadde rotet meg inn på riktig avdeling. Oppe og går etter ryggoperasjonen allerede. Ikke værst. Dog i pysj og tøfler. Hun fikk lov til å dra hjem, men ville ikke forlate sykehuset i pysj. Så mor, flaks for deg at du alltid har vært så snill mot meg, for nå ble plutselig rollene byttet om - og jeg måtte kle på deg! Jeg humret litt for meg selv, og mamma humret med. Tror hun følte seg hakket skrøplig dog, der jeg måtte ta på både sokker,bukse, sko og diverse annet..

Her ser dere en reiseklar mor som ligger og venter på utskrivningspapirene. Sorry mamma, men det ække nærbilde da! =)
Ellers har jeg vært på medisinshopping for mor - og da gikk jeg tilfeldigvis forbi en Carlingsbutikk i samme slengen. Er dere klar over at det er 70% rabatt der om dagen? Jeg fikk meg denne genseren til bare en 50lapp.
Da er det liksom helt greit å shoppe, synes jeg. Spesielt når du finner den, prøver den og kjøper den på under 2 minutter. Det er når ting tar tid at jeg blir LEI! Hurra for litt annet enn svarte klær som jeg vanligvis kjøper..
(Taper jeg "verdens beste mamma"-awarden skal dette bli en moteblogg ass. HA! HA! næh!)

Ellers kan man jo ikke gjøre annet enn å skryte av været i dag. Solbriller er brukt for første gang i år, og selvom det er iiiiskaldt ute har jeg en bitteliten vårfølelse. Lysere kvelder har det allerede blitt, og det liker vi, eller hva? =)

I dag har jeg barnefri, i likhet med hver torsdag. Planen var å ha tupperware party, men det ble dessverre avlyst. Så etter en kjapp middag drar jeg videre for å underholde Martin (eller omvendt).
God kveld til dere, tittere! Stem gjerne på meg og gjør kvelden min BRA! =)
Klem fra meg**

4 kommentarer:

mammaKine sa...

Håper du finner ut hva som er galt da. Lykke til :-)
Forresten, jeg har dratt frem rockeringen fra skapet. Nå skal det rockes igjen.
Klem fra Kine!

Anonym sa...

høi.. så på ene bilde av bleia som Teo bruker? :D Det bruker min sønn også.. Men nå har de stiget opp prisen igjen på de bleiene til 27.90kr, men fortsatt billig! Selv i hele desember var de kun 5kr pk.

Ps. Nice blogg! :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Åhh solbriller! De må legges klare! :D
Får håpe de finner ut av hva som er galt med kroppen din, er jo ikke godt å gå slik over lenger tid!
Og moren din, hun såg SPREK ut for å være operert ;)

Monica Jensen sa...

Kine: Det håper jeg også. Forhåpentligvis er det noe som er lett å rette opp, på en eller annen måte :)
Så bra! Vi får pushe hverandre :) klem

Anonym: ja,det er synd bleieprisene har gått opp.. Men det kunne jo ikke vare evig. De er jo fortsatt billige :)
Takk :)

Elisabeth: Hun ER sprek :D Ja, det var utrolig deilig å ta på solbriller igjen. Da følte jeg virkelig at våren nærmet seg :)
Det håper jeg også :)

GOD HELG TIL ALLE ! <3