fredag 14. januar 2011

Det skal bli godt!

Straks er det helg. I vårt tilfelle starter helgen om en halvtime da jeg skal hente Teo. Vi skal rett til Ski for å møte pappa/bestefar, titte litt og spise en sen lunsj. Det blir en veldig hyggelig begynnelse på helgen!

Nå har ikke jeg hatt Teo på to helger, så nå gleder jeg meg stort. Vi har ingen bestemte planer enda, noe som passer oss bra. Eneste jeg vet er at vi skal ake og at ting skal skje på Teo's premisser (til en viss grad så klart). Tidlige morgener og mye bevegelse skal stå i fokus hvertfall. Har blitt litt for mye sofasliting i jula og tiden etter. Det merker jeg spesielt godt på stølheten min. Jeg er støl i bein og armer, og det etter kun én økt med 30 days shred. Uten trening og en sterk kropp sier det seg selv at man får vondt både det ene og det andre stedet... (PS: Jeg har rocket 15 minutter i dag. Har du rocket?)

Jeg har fått henvisning til fysioterapeut. Hun/han håper jeg har noen øvelser på lager som kan hjelpe på både nakke og bekken. Litt massasje på vonde knuter hadde heller ikke vært å forakte!

Ellers ønsker jeg dere alle en kjempefin helg. Vi blogges nok tenker jeg. Det blir gjerne ensomme kvelder etter poden er lagt, og da er det greit med en blogg som et tidsfordriv. Jeg sier det igjen; utrolig koselig at dere vil titte innom her, og gir meg tilbakemeldinger i form av kommentarer og mail. Jeg tror faktisk ikke dere aner hvor mye jeg setter pris på det!

En god helg-klem fra meg**

5 kommentarer:

Véronique sa...

God helg til deg og Teo :)

Jeg skal til Sandvika om ikke alt for lenge og passe på tantebarna mine :)

Klem!

Anonym sa...

hei. Har lest bloggen din et par dager og dn r kjempefin :)

Monica Jensen sa...

Veronique: God helg til deg også <3 Kos deg med tantebarna dine :) Stor klem

Anonym: Så koselig å lese. Tusen takk!:) Legg deg gjerne til som følger :)

Anonym sa...

God helg, Monica!
Kos deg med den vakre sønnen din :)

Monica Jensen sa...

Tuuusen takk :) Det skal jeg <3