mandag 24. januar 2011

Dette visste du (kanskje) ikke...

...Jeg har danset ballet i mange år. Både jazz og klassisk. Elsket å danse, hatet å opptre! Sluttet da jeg ble for guttegal til å ha tid til dansen...Angrer!

...Jeg elsker å få mennesker til å le, og har alltid hatt en liten drøm å bli en entertainer. Jeg hater dog å stå foran store forsamlinger, så den tanken ble lagt på hylla for mange år siden.

...Da jeg var liten elsket jeg Sputnik og Fridtjof (Øyvind Blunck), og hadde ofte show for farmor og pappa der jeg etterlignet Fridtjof (med stor suksess!) Jeg underholdt også ofte trikken med "nå skal vi skilles Johanne", til mamma's store glede...

...Jeg var supergjerrig på småsøsknene mine da jeg var yngre, og det skulle faktisk en del til for at noen andre enn meg fikk nærme seg dem. Til og med mamma måtte kjempe litt innimellom. De tror det kanskje ikke, men jeg hadde nok fått superkrefter når det hadde kommet til å beskytte dem. Hadde ofte mareritt da jeg var yngre om at dem begge hang i tau utenfor et stup og jeg bare kunne velge én av dem. Heldigvis fikk jeg alltid superkrefter og fikk dratt dem opp begge to. Sjo!

...Jeg har hatt to kjærester i mitt liv. Kjæreste nummer 1 var jeg sammen med i to år (akkurat på dagen faktisk), og kjæreste nummer 2 var jeg sammen med i fire år.

...Jeg har dødsangst og har alltid brukt mye tid på å tenke på akkurat dette. Jeg fryktet det ville bli verre da jeg ble mamma, og det har det også blitt!

...I venninnegjengen er jeg klovnen og den som driter meg ofte ut! Noe jeg synes er helt greit..

...Jeg har skikkelig prompe-humor, og kommer nok alltid til å ha det! Det er derfor ekstra gøy med en 2åring i hus som nettopp har begynt å utvikle en prompe-humor selv.

...Jeg har alltid elsket å skrive, og da jeg var yngre satt jeg å skrev den ene historien etter den andre for morroskyld. Å skrive stil på skolen har derfor aldri vært et problem for meg (helt til jeg fikk i oppgave på videregående å skrive om at jeg levde i en boble i verdensrommet - da sto jeg litt fast....)

...Jeg har vært gravid fire ganger i mitt lille liv. Tre av gangene har det endt i spontanabort. Med Teo satt spiren, trolig på grunn av pergokur (hormonkur).

...Helt siden jeg var nyfødt har jeg ønsket å bli mamma, og jeg ammet dukkene mine fra tidlig alder.

...Jeg husker nesten ingenting fra fødselen til Teo, og jeg angrer bittert på at jeg ikke har noe av det på film. Det eneste vi har er et par bilder av meg i badekaret (jeg ser ut som en flodhest som ligger i en bitteliten sølepytt). Skulle virkelig ønske jeg husket mer!

...Jeg er født i tvillingens tegn og leser du om hvordan en tvilling er er det som å lese om meg. Skremmende likt faktisk, på godt og vondt!

...Værste jeg vet er når folk er sure på meg!

...Jeg har et skikkelig temperament, men de færreste har nok sett meg skikkelig sinna!

...Jeg er et følelsesmenneske, og blir vanvittig fort glad i mennesker.

...Det er ekstremt få mennesker jeg stoler på her i verden. Jeg tror jeg kan telle dem på max én hånd (Eirik er en av dem)!

...Jeg er en skikkelig vinglepetter, og jeg vet ikke hva jeg vil her i livet, hva jeg føler eller hva jeg tenker. Det snur så vannvittig fort, noe jeg synes er forferdelig slitsomt.

...Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg uthvilt. Det begynner vel å nærme seg 10 år siden nå....? Fastlegen min frarådet meg faktisk fra å få barn, for hun mente jeg hadde/har en mild form for ME (jeg var dog i mitt livs form i svangerskapet,hvis man ser bort ifra hvilepuls på 130, bekkenløsningen fra helvete og svangerskapsforgiftning på slutten).

...Jeg synger som en kråke, og hadde ikke sunget karaoke om jeg så var bøttedritings og fikk masse penger for det!

...Kan ikke tro jeg noen gang kommer til å bli forelsket igjen.

...Mange tror jeg deler alt her på bloggen min, men det er langt ifra sannheten! ;)

Var det noe av dette som overrasket deg?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du er veldig flink til å vise frem deg selv på godt og vondt. Du er en sånn positiv person som alle burde ha i livet sitt :)

Anonym sa...

Forelsket er ikke noe man blir, men noe man tillater inn i livet sitt.

Monica Jensen sa...

:)