søndag 23. januar 2011

En bra avslutning

En litt mer opplagt Monica titter innom nå. Hei!
Formen har kommet seg og lillegutt er hjemme igjen. Ting er som normalt igjen. Høydepunktet i helgen min var faktisk da Teo vekket meg i stad når jeg lå og sov. Ikke hadde jeg hørt at dem hadde kommet. Han krbbet opp i sengen min, la seg under dyna mi og ga meg en stor kos. Jeg satte på film på dataen, og så lå vi i sengen og tittet på pingu i en times tid. Veldig koselig. På den timen rakk jeg å hente frem litt krefter også..

Plutselig kom det en deilig matlukt sigende inn på soverommet. Eirik hadde disket i stand middag til oss. Jeg tror han synes litt synd på meg fordi jeg har vært i så elendig form i dag. Ikke at det er noe synd på meg, for det er veldig selvforskyldt! En hyggelig overraskelse var det i hvertfall. På tross av at vi ikke er kjærester lenger er han min reddende engel fra tid til annen fortsatt. Jeg er så glad for at vi er så gode venner som det vi er =)
Nå er det leggetid for lille propell som sitter i dusjen og koser seg. Deretter er det film og sofa som gjelder for meg. En bra avslutning på helgen!

4 kommentarer:

Véronique sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Véronique sa...

Kult bilde av dere 3 :)

Jeg synes det er kjempe bra at både du og Eirik er gode venner :)

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Har du lagt rockeringen på hylla alt?? Her er d zUmba hver dag så d holder, har tilogmed knekt lilletåa(tror jg da.. :/) oppi all dansinga/treninga.. litt vell ivrig da .. ! tjOhO =D

Monica Jensen sa...

Neida,her rokkes det hver dag (utentatt i går). Var bare så lite respons på akkurat det,så jeg har droppet å blogge om det..

Så flink du er! oi,ivrig da :D god bedring med lilletåa :)