mandag 3. januar 2011

En skrøplig kropp!

Det er ikke gøy å ha en skrøplig kropp i en alder av 23. Spesielt ikke når jeg forhåpentligvis skal leve med denne til jeg blir en gammel dame. Den siste måneden har jeg hatt mye vondt. Jeg har ventet på at det skal bli bedre, men det blir bare verre og verre. Nakken, skuldrene og bekkenet mitt krangler mye med meg om dagen. Nå er det så ille at jeg ikke klarer å sove på natten, for jeg finner ingen stilling som fungerer, og jeg har nesten konstant vondt i hodet. Jeg er lei av å ha vondt!

I dag tidlig da Teo våknet klarte jeg nesten ikke å komme meg inn på rommet hans, for det ene beinet mitt hadde "låst seg". Man skulle tro jeg var høygravid og fødeklar, men det er jeg ganske sikker på at jeg ikke er altså.. Øverste del av ryggen/nakken er bare én stor knute! Jeg har faktisk så mye vondt i kroppen om dagen at jeg blir kvalm av det.

Det jeg trenger er en kiropraktor som kan knekke meg opp så det holder, for så og bli sendt videre til en fysioterapeut som kan massere bort alle knutene mine - deretter trenger jeg en som kan trene opp bekkenet mitt. Jeg er redd jeg havner i rullestol under et eventuelt nytt svangerskap. Kroppen min kommer i hvertfall ikke til å rope hurra, det er jeg ganske sikker på - og det skremmer meg!

Har noen av mine lesere slitt med bekkenet 2 år etter svangerskapet? Har dere blitt kvitt bekkenplagene? I såfall hvordan? Jeg tar i mot alle tips og trix med stor TAKK!

Jeg vil være i storform, ikke bare for meg selv - men for han her ♥

2 kommentarer:

Hege sa...

Jepp.. Sliter veldig med bekkenet.. Fødte i april 09 og har plager ennå.. Nå er jeg gravid igjen og kjenner det veldig i bekkenet allerede.. Ikke mange ukene på vei akkurat. Så dette blir et spennende svangerskap! Kiropraktor har hjulpet på MYE synes jeg. Men er jo kostbart da:( men må investere litt i kroppene våre, som forhåpentligvis skal fungere i mange år til ja:)

Emelie sa...

En venninne av meg går på mensendieck fysioterapi og vet råd! En felles bekjent av oss er pilates instruktør og danse lærer (altså i god form) men måtte ligge rett ut i 6 mnd med første graviditet. Nå er hun snart 7 mnd på vei med nestemann, og har nesten ingen plager etter dette tipset. Den mirakuløse kuren: gå til en fysioterapaut som spesialiserer seg på bekkenløsning. Det kan ligge i måten dere går på. Man overkompanserer pga smerten når man får bekkenløsning, så man må trene seg opp igjen til å gå riktig. Det har hjulpet mange, forhåpentligvis kan det hjelpe dere også!! OG Pilates hjelper med å bygge opp igjen alt av muskler og stabilitet i mage og rygg. Håper det kan hjelpe!! :)