lørdag 1. januar 2011

Familiemiddag

I kveld har jeg vært i familiemiddag. Familiemiddag hos foreldrene til Martin. Det var koselig det. Lysene på juletreet var tent og pinnekjøttet var klart. Hele familien deres var samlet; alle fire brødrene, foreldrene til Martin, og så klart Hanne og ungene - og meg da =) Hihi!

Først grudde jeg meg litt. Det var som å møte svigerfamilien sin for første gang. Haha. Jeg har møtt foreldrene hans før, men det har vært i et par minutter her og et par minutter der. Nå skulle jeg plutselig dit på middag og oppføre meg....... Jeg ble nesten litt nervøs. Martin syntes så klart det var veldig morsomt. Heldigvis slapp nervene med en gang jeg kom inn i huset, for det var så hyggelig, så avslappet og de var så imøtekommende og lette å prate med =)

Hanne og Martin ser jeg jo nesten på som familie, så det var jo koselig å møte resten av familien min og, haha! (Rasmus og Nikolai, som er to av brødrene hans, kjenner jeg jo fra før av da vel og merke) ;)

Nå er vi en gjeng samlet i huset til Martin og Hanne. Filmtid. Det passer perfekt nå =) God kveld!

Ingen kommentarer: