søndag 9. januar 2011

Femte hjulet på vogna!

I kveld var det tid for jentekveld med kusinene på St.hanshaugen. Vi har kost oss med deilig middag og skravling. Etterhvert fant vi ut at vi skulle ta oss en tur ut på løkka. Stå i eviglange køer i snøstorm følte vi at passet oss bra i kveld. Vi ankom Ryes der jeg straks møtte en kompis som fint fikk oss forbi køen. Problemet var at Marlene ikke var gammel nok (22 års grense, hun blir 22 om 18 dager). Da gikk det i dass, så vi stelte oss i en ny kø utenfor Memphis. Snittalderen var 14 år og halvparten av de som sto i køen sneik foran oss. Horna vokste i pannen min, så jeg kjente at jeg bare måtte komme meg bort derfra. Kaos var vårt neste mål - og ja, der var det bare kaos. Når du eier et utested på 22kvm slipper du ikke inn uendelig med mennesker vettu. Jeg hadde en jente som bokstavelig talt sto på foten min og danset. Jeg vet om ett sted jeg hadde veldig lyst til å plassere foten min for å si det sånn.....

Etterhvert dukket kjærestene til kusinene mine opp, og før jeg visste ordet av det var jeg femte hjulet på vognen. For første gang på evigheter savnet jeg selv å ha en kjæreste. Heldigvis kom jeg på andre tanker da vi ankom Tee lounge, og til min store glede så jeg søte Kristine sitte i en krok. JA! Det var så koselig å se henne igjen (vi har trossalt ikke sett hverandre siden 1juledag nå). Jeg rakk å kaste i meg en øl før følget mitt skulle hjemover. De gikk hjem, og jeg sto alene på en burgersjappe og bestilte meg nattmat. Igjen følte jeg savnet etter en kjæreste komme. Hvor er duuuu?? I morgen tenker jeg sikkert normale tanker igjen - de tankene jeg har hatt de siste månedene, om at jeg verken har behov eller lyst på en kjæreste - men akkurat i kveld kjentes det litt sårt å ikke ha en der....

Nå er jeg hjemme hos Pernille (den ene kusina). Har plagd hun og kjæresten som prøver å sove. Til slutt tok jeg hintet, så nå sitter jeg her i sofaen. Nettopp trøkt i meg en hamburger som smakte pannekake(?) og kjenner jeg er på stigende rus. Sove er ikke helt tingen nå, men dessverre er det ikke stort mye annet å finne på.... Vel vel, søvn er sikkert ikke dumt! God natt, tittere!

Ingen kommentarer: