torsdag 20. januar 2011

Første natten

Jeg var veldig spent på hvordan første natten i stor seng skulle gå. Ville han løpe rundt i mørket og omøblere leiligheten? Kom jeg til å våkne med tusjestreker på hele meg i morgen? Eller, hva hvis han fant på noe som faktisk var farlig mens jeg lå og snorket i naborommet...?

Ingen grunn til bekymring. Natten gikk fint. Han våknet som han stort sett alltid gjør. Hylte som han stort sett alltid gjør. Og sto i sengen da jeg kom inn til han som han også stort sett gjør. Da måtte jeg le litt. Tror ikke han helt har forstått at han kan gå ut av sengen på natten - men det er ingen hastverk altså =)
Fortsetter det sånn så er jo alt fint og flott! Jeg regner med jeg møter på kvelder der han løper ut av senga hundrevis med ganger, men den tid den sorg. Jeg er i hvertfall kjempestolt over hvor flink han var i går! Store fine gutten!

Tror han liker sengen sin selv også. Han la seg i hvertfall tre ganger før vi dro til barnehagen i dag.. Har sengen kurert lakenskrekken?

I dag skal jeg rokke, vaske, hente i barnehagen, fremkalle bilder, dra på tupperwaremøte og tilbringe kvalitetstid med kjærsta mi! Plutselig var det torsdag igjen gitt!

Ingen kommentarer: