lørdag 29. januar 2011

God lørdag ♥

God lørdag, sola skinner og vi er så glade. Vi skal ta turen til Oslo i dag for å leke med den ene kusinen min på St.hanshaugen. Herlig. Når barnebursdag blir utsatt på grunn av syk liten bursdagsbebis må man finne på noe annet hyggelig! =)

Ellers nærmer det seg den store karnevalmåneden. Nemlig februar. Vi prøver å finne ut lure ting Teo kan kle seg ut som, sånn at alle i barnehagen synes han er kulest. Teo kom med forslaget at han kunne kle seg ut som mammaen sin, og kom ut av soverommet mitt med denne på seg.

Da blir han i hvertfall veldig kul, men jeg vet ikke helt om det er det jeg vil sende sønnen min i barnehagen med...? Jeg går jo ikke ut sånn engang!

Dere lurer vel heller på hva i all verden han har i munnen sin?! Ja, jeg har prøvd å skjule det for dere en stund. Jeg er rett og slett litt flau. Han hadde jo sluttet, i nesten to måneder. Så ble han syk, på sjølveste julaften, og fant en smokk under senga si på rommet. Jeg hadde ikke hjerte til å ta den fra han, og tenkte i mitt stille sinn at "den bare tryller jeg bort når han er frisk igjen!" Vel, det var en skikkelig dum tanke, for det var nemlig lettere sagt enn gjort. Vi har derfor nå en skikkelig vanskelig avvenning i vente!

Ellers har jeg drømt om sykler i hele natt. Eller, egentlig har jeg drømt om en flott kropp - og da derfor også drømt om sykler. Jeg ønsket meg det i fjor også, men i år skal faktisk ønsket bli noe av. En sykkel, et sykkelsete og to hjelmer. Jeg orker ikke å være så avhengig av bilen en sommer til, pluss at det er bra for oss begge og kunne dra på sykkelturer i ny og ned!
Jeg gleder meg allerede, og vil bare at snøen skal smelte fort som fy. Vår, vår, kom til meg ♥

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Håper dere har hatt en fin lørdag :D
Her skal snart raua smeltes sammen med sofaen, og biff med tilbehør skal slukes :D

Monica Jensen sa...

Vi har storkost oss! :) Håper dere har hatt en fin lørdag også? Kos deg masse, og nyt biffen. Mmmm. Det hørtes godt ut :)