mandag 17. januar 2011

Handyman funnet?

Teo har fått fjernstyrt bil av pappaen sin. Han har flydd rundt her som en propell i hele ettermiddag og ropt "mamma, seee!! mamma, see!!" Stor stas!

Da den plutselig ladet ut raste jo verden sammen for luringen. Det er jo klart. Jeg satt lenge å klødde meg i huet for å finne ut hvordan man lader den opp. Det fulgte nemlig ikke med noen ledning koblet til en vanlig lader. Hello?? Før jeg visste ordet av det reiv Teo kontrollen ut av hånda mi, røsket ut en liten dings som var på siden av kontrollen og koblet bilen fast til den. Sånn, nå lader den!

Asså.. Er han et GENI eller er jeg dum? Svaret er selvsagt at han er et geni!

Ikke nok med at det nå er to genier i hus (hvis dere lurte; meg selv og han), har jeg også tydeligvis en fremtidig handyman i hus. I morgen skal jeg derfor legge frem drill og skruer, så regner jeg med at han henger opp krittavla mi uten problemer etter barnehagen.

Ah, jeg blir bare mer og mer fornøyd med hva jeg har vært med på å lage altså!♥

- Jeg har rokket i dag. Har du?-

2 kommentarer:

Julie sa...

Så søte bilder! :-D Tror lillebroren min har lik bil! Var innpakningen en slags "brusboks"? Hehe!
Jeg har ikke rokket idag, men jeg var på corebar!:-D

Monica Jensen sa...

Ja,stemmer, i en brusboks :D

Corebar, da er du myye flinkere enn meg :D jeg bør skjerpe meg!