lørdag 15. januar 2011

Handyman søkes - velkommen!


Nå har jeg opptil flere gjenstander i mitt hjem som viser "velkommen". Jeg sitter med andre ord bare å venter på at mennesker skal strømme inn døra her.. Bare å komme.. Jada... Straks vet du, da kommer det folk... Du er velkommen!

I dag har Teo og jeg vært inne i hele dag. Han er syk vet dere. Slapp og sliten. Da er det greit å holde seg inne til formen blir bedre. Aking og aktiv lørdag har derfor utgått. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; man kan ikke planlegge dagene som kommer når man har en liten en - hvertfall ikke 100%!

Vi har ikke kjedet oss av den grunn. Hanne, Martin og ungene stoppet innom for å levere Perfect Home varer. I samme slengen ba jeg dem inn på lunsj, og Teo og jeg koste oss med hyggelig selskap i flere timer. Herlig med fire gode venner -og så alle fire samla i én familie a gitt. Flaks! Jeg liker spesielt at jeg blir sett på som "tante morsom" av minstemann (en tittel jeg stolt har gitt meg selv vel og merke....)!

Med disse fine menneskene fulgte det med varer. Fine varer.
Nå har det blitt så koselig (koseligere) her!

I forbindelse med disse varene søker jeg en handyman. Et par av tingene må nemlig henges opp. Jeg har gipsvegger. Det vil si at jeg må bruke gipsplugger. Jeg er ikke så flink med dem.... Prøvde å henge opp en hylle en gang. For å gjøre en lang historie kort: det gikk ikke så bra!

Hanne er konsulent for Perfect Home. Ta kontakt med henne om du ønsker å bestille noe fint til ditt hjem =)

Luringen sover. Jeg dytter i meg sjokolade. Fant ut at siden det ikke ble aktiv helg allikevel kan jeg like så godt ta latskapen heelt ut og stappe i meg mengder med dritt i samme slengen. Har da nok av tid til å være aktiv senere, eller hva?

Kos dere, tittere - det er lørdag! Herlig!!

6 kommentarer:

Hanne sa...

Åh, så koselig innlegg og fine bilder! Tusen takk for linken til meg, tar gjerne imot bestillinger hvis det er noen interesserte :)

Anonym sa...

Så mye fint! :) Og finner du en handyman så kan dere godt ta turen hit også :p

Krysser fingrene for at formen til Teo er bra igjen i morgen! :)

[ barn i heimen ] sa...

Gratulera med nominasjon!
Så fin bloggen er:)
Kos deg med sjoko!

Monica Jensen sa...

Hanne: Skulle da bare mangle <3

Tonje: Jeg skal prøve å fiske inn en handyman som kan hjelpe oss begge jeg :D -takk for det. Føler det går rette veien. Han har vært feberfri i hele dag :)

Barn i heimen: Tuuusen takk, setter så pris på sånne kommentarer :D Du får ha en god natt!

Véronique sa...

Gud av meg så mye fint du har fått :)

Kjempe lekkert :)

Monica Jensen sa...

ja,jeg er veldig fornøyd =)