torsdag 6. januar 2011

Hvordan knekke en voksen mann!

Ja, jenter, her har dere oppskriften. Følg nøye med og noter det ned. Viktig, viktig!

Eirik var innom for å hente Teo, og av en eller annen grunn startet Teo og jeg et band i samma slengen. Han på gitar og jeg på vokal. Skjønner ikke helt hvorfor, for vi er ikke så flinke - men det er jo mange band som ikke er flinke, så det er egentlig et dårlig argument på hvorfor man skal la være å starte et band. Nettopp.

Uansett, jeg forvillet meg fort inn på KISS. Sånn er det når man har vært stor fan i sine yngre dager. Etter å ha sunget meg gjennom hele Beth (fantastisk sang) titter jeg bort på Eirik som ikke klarer å la være å smile - et anstrengt smil vel og merke.

Meg: Var jeg flink?
Eirik: Jada.. Det var litt som å ta en piggtråd inn det ene øret, dra den ut det andre øret, og så røske hardt frem og tilbake!
Meg: .......Eh! Men hørte du ikke at jeg hadde sånn fin knekk på stemmen?
Eirik: Knekk ja? Du klarer i hvertfall å knekke en voksen mann!

Betyr det at han ikke likte sangen, eller.....?

Uansett, hva nå enn han mente, så klarer i hvertfall jeg å knekke en voksen mann. HA! Så der har dere oppskriften på det, jenter! Værsegod!

Ingen kommentarer: