lørdag 8. januar 2011

I ♥ musikk

Musikk er en stor del av livet mitt. Ikke fordi jeg er så musikalsk av meg, heller tvert i mot (det har dere vel alle fått med dere...), men fordi jeg elsker å høre på det. Er jeg hjemme har jeg alltid på musikk, kjører jeg bil har jeg alltid på musikk. Heldigvis har dette smittet over på sønnen min, og han er blitt like glad i musikk som meg. Jeg liker mye forskjellig, det kommer veldig anpå humøret. På kveldstid går det for det meste i chill rock. Er jeg i skikkelig humør må jeg ha på noe med mer fart. Jeg liker alt (nesten)!

Musikk gjør meg glad, tankefull, av og til trist - det vekker mange følelser i meg, og ikke minst mange minner. Jeg klarer ikke velge ut én spesiell sang som er min favoritt, ei heller band. For jeg har så mange sanger som betyr så masse for meg på hver sin måte - enten på grunn av opplevelser jeg har til akkurat den sangen eller fordi teksten treffer meg rett i hjertet!

Skal jeg koble ut setter jeg på en av mine digge spotify-lister, legger meg på sofaen, lukker øynene og bare hører på. Da koser jeg meg. Da forsvinner alt annet, alle bekymringer, alle negative tanker.

Musikk har "reddet" meg fra mye. Ikke noe er bedre enn musikk når man for eksempel har kjærlighetssorg (i tillegg til venninner så klart). Da hører man på sanger som tømmer deg for tårer, deretter hører du på sanger som gir deg "gi faen"-følelsen, så går man videre til sanger som gjør deg i godt humør, og seks måneder senere hører du på sanger som drar deg rett ned i grava igjen. Haha.

Hører du på sangene jeg legger ut her på bloggen min? Det håper jeg du gjør, for på den måten føler jeg du kanskje kan bli litt kjent med meg - den stille Monica og hennes tanker som hun ikke deler med så mange andre..
Fyy, det finnes mye bra musikk altså ♥

Ingen kommentarer: