onsdag 19. januar 2011

Ikea kan ta livet av den beste!

I dag hadde jeg én plan for dagen, og kun én plan. Nemlig en tur til Ikea. Jenter flest elsker jo Ikea, og ønsker helst å vandre rundt der i flere timer og drømme seg bort i alt det fine som er der. Vel, da er jeg tydeligvis ikke som jenter flest... For når jeg ankommer Ikea starter jeg med å løpe rett til målet mitt, for så og løpe direkte til utgangen!

I dag, da jeg dro dit midt på dagen, regnet jeg med at det ville være få mennesker der. Hva tenkte jeg på?! Det er da aldri få mennesker på Ikea! I tillegg er alle Ikea-besøkende mennesker programert til å gå sakte, og ikke minst i veien for meg. Jeg kjenner jeg blir svett bare av å tenke tilbake på det. Som for eksempel kjæresteparet. De går i 1km/t, de leier hender, men de har ca 10 meter avstand mellom seg. Det betyr at de dekker hele Ikea med kjæresteleinga si, og ikke minst hindrer meg fra å spurte fra A til Å. Kjærestemennesker burde ikke fått lov til å gå på Ikea!

I tillegg til alle treige mennesker har Ikea noe som kalles for Sirkus salg nå om dagen. Sirkus liksom... Vel, det lukter popcorn i hele sjappa deres i dag hvertfall. Jeg gikk (selvfølgelig) og irriterte meg over dette gjennom hele Ikea, mens jeg småbrakk meg, men det hindret meg allikevel ikke å ta i mot en boks med gratis popcorn med stor takk da jeg kom til utgangen! Nam! Da var jeg jo trossalt ferdig med handlingen min, og da kunne jeg smile fornøyd igjen! Ah! Herrlige Ikea!

Nå har lillemann fått ny seng. Jeg har fått hjelp av Eirik til å skru den sammen, og det er stor stas i heimen. Teo har allerede lagt seg 5 ganger i ettermiddag =) Jeg valgte å krype til korset å be om hjelp til å skru den sammen, i fare for min egen sikkerhet - og ikke minst hår. Utrolig nok kommer ikke Ikeamøbler og jeg så godt overens, og hadde jeg begynt å skru tror jeg det er stor sjanse for at jeg hadde vært hårløs i løpet av kvelden.

Hjemmet mitt ser ut som en Ikea katalog, så man skulle jo tro jeg likte å handle der. Vel, saken er det at det er billig. Så; I ♥ Ikea!

Er spent på å se om luringen vil sove i den da det faktisk gjelder. Oppdaterer dere i kveld ;)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Nå måtte jeg lese litt høyt for Martin igjen :) Tror at vi kvalifiserer oss som kjærestemennesker ;)

Monica Jensen sa...

Enda godt dere ikke er på Ikea da :D hihi