torsdag 6. januar 2011

Ja,så satt jeg der da....

Jeg har det fint. Kroppen min derimot har det ikke så fint. Vondt fra topp til tå - fortsatt. Legetime først uti neste uke, men jeg holder ut. Jeg medisinerer nemlig meg selv. Nå om dagen er det voltaren som er tingen. O' du herrrlige voltaren som får meg gjennom dagen!

Jeg må igjen bare skryte av gutten i livet mitt - Teo. Godt mulig alle 2 åringer er sånn, hva vet vel jeg, men jeg blir til stadighet rett og slett satt ut over hvor snill, omtenksom og god han er. Han viser så mye sympati og omtanke. Dette han jo ha fra meg! ;) I natt da han våknet sa jeg at han måtte være flink gutt og sove videre for jeg hadde vondt i hodet mitt. Da blåste han på pannen min og susset den. Sukk. Den gutten smelter meg helt! ♥

I dag våknet jeg (i dag først klokken 9 dere!!!) av at en liten gutt susset meg på armen og sa "hei mamma". En bedre start på dagen skal man vel lete ganske lenge etter?? -for så og si "bisse våt,mamma". Det betyr kliss våt, som igjen betyr at han har tisset gjennom alt av klær og bleie. HE HE. Vi kom oss fort ut av sengen da i det minste. God morgen =)

På tross av at kroppen har vært elendig de siste dagene har vi storkost oss. Jeg prøver å gjøre ting med han som fungerer for oss begge - altså, morro for både liten og stor, og som i tillegg går med denne kroppen. Så i går for eksempel badet vi, lenge. Vi dykket, vi lo og vi sprutet utover hele badet mitt. Det var så morro - seriøst! Teo er jo en liten klatrefant, og jeg har en liten "benk" i badekaret mitt som han klatrer opp på for så og hoppe ut i vannet. Stor stas! I går klarte han derimot å rive ned liftgardinen i samme slengen i vill begeistring. Jeg har et ganske stort og gjennomsiktig(...) vindu ved badekaret mitt. Jeg har naboer tvers ovenfor veien. Så satt jeg der da, med skjegget fullt av postkasser....og følte meg temmelig lur! Endte med at jeg surret liftgardinen rundt meg på jakt etter et håndkle, fikk på meg klær, for så og få hengt opp liftgardinen igjen. Kroppen min jublet ikke for disse øvelsene - men igjen; O' du herrrlige voltaren!

Har hørt rykter om et aldri så lite virus som går nå, som tar litt knekken på kroppen. Er det tilfelle hos meg kan jeg vel snart se på meg selv som frisk og fin igjen. Et virus varer jo ikke for alltid =) I mellomtiden nyter jeg effekten av smertestillende - og ikke minst; smil og suss fra en omtenksom liten luring!

2 kommentarer:

osama far laden sa...

liker dykkebildet. Artig

Monica Jensen sa...

hahaha,osama far laden!!!