søndag 16. januar 2011

Jeg er en pingle!

I dag tidlig tegnet luringen mens jeg stelte meg for dagen. Han kom løpende inn på badet med flere blå prikker i ansiktet. I ren refleks tok jeg straks fram en klut og sa jeg skulle vaske..
- Nei, ikke mamma, jeg er en julenisse!
Så klart! Dumme meg! Det burde jeg jo skjønt!

Verdens søteste julenisse vel og merke!♥
(Han har på seg plasthansken på disse bildene, ja!)

Ellers har formen hans vært mye bedre i dag så vi tok sjansen på en tur ut. Vi dro til mormor i Ski og dro med hun og Elsa the dog ut på tur. Akebrettet var med, og det var stor stas.
 
(Plasthansken er lagt i lomma hans for anledningen. Men slapp av, så snart vi var inne igjen ble den plassert på hånden hans igjen. Det var ikke sånn at han glemte at den var i lomma, foråsiresånn!)
 
Da vi kom fram til akebakkene var det på tide å ake litt da. Jada. Teo og jeg. Jeg bokstavelig talt skalv i buksene, da jeg har fjorårets aketur friskt i minnet (det endte vel egentlig med at både Teo og jeg hylte). Tydeligvis er jeg blitt en skikkelig pingle når det kommer til fart!
 
Vel, utfor bakken "kastet vi oss". Så ut som to fyllekjørere på tur, for vi vinglet nedover bakken i "stor" hastighet. Teo lo, og jeg prøvde å le med - han hørte nok skrekken i latteren min. Det gikk forsåvidt bedre enn forventet. Ikke to liter med snø i ansiktet på sønnen min, ingen knall og fall og en fornøyd liten tass. Det må gjentas! Neste gang skal jeg være enda tøffere!
 
Vi har med andre ord hatt en veldig hyggelig dag i Ski, med aking, gåtur, mislykket tvangssoving (det var ikke fullt så hyggelig da), pannekakespising, lek og morro. Det hele ble avsluttet med et bad, hadekos og en biltur hjem til senga. God søndag! =)

1 kommentar:

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Så godt han har blitt bedre :)
Det har tulla mi også :)
Det er jo sååå morro å leke litt i snøen, og du er ikke den eneste som er blitt litt mer pingle ;) hihi

Ha en nydelig uke :)
Klem Tina