søndag 2. januar 2011

Jeg er singel!

God kveld, godtfolk!

Her er jula vaska bort i dag. Jula er en veldig koselig tid, men det er også veldig deilig å pakke den bort og få den vel overstått. Må innrømme at alt det røde begynte å gå meg litt på nervene. Ett år til neste gang, og det er helt greit kjenner jeg. Nå er det bare å telle ned til vår, sol og lange dager. Herlig. Jeg kunne ikke vært mer klar =)

Ellers må jeg bare meddele at jeg fortsatt er singel. Veldig singel! En venninne sendte meg en melding og gratulerte meg med ny kjæreste - nemlig Martin. HAHA. Hvis noen har misforstått så er Martin bare Hanne sin kjæreste, og kun hennes ;) Vi har utviklet et fantastisk vennskap, og de begge står meg veldig nær. Jeg ser på dem som familie, og kan prate med dem begge om alt. Å se hvor glad dem er i hverandre gjør meg glad. De er herlige! =)

I morgen er det planleggingsdag. Det passer meg egentlig fint, for jeg er klar for en hel dag med Teo nå. Vi skal kose oss med Veronica og ungene, Linda og ungene og kanskje Hanne og ungene =) Jeg gleder meg!!

Sånn helt ut av det blå; her en dag kjøpte jeg forresten en styggkul genser. Etter å ha brukt den noen timer, og bokstavelig talt fått vondt i øynene mine hver gang jeg la merke til hva jeg hadde på meg, har jeg konkludert med at den bare er stygg!
Blomster og meg er fortsatt ingen god kombinasjon....

Nå skal straks mor til sengs. Sov godt**

4 kommentarer:

Cecilie sa...

Men Monica - det er alltid slik at enkelte blomster ikke passer sammen. I dette tilfellet var du en mye vakrere blomst enn de på genseren <3

Liker å se at dere gjør så mye koselig sammen om dagen! VI må henge en dag? Ja? MHM!

malin sa...

hahahahaa... DET var meg ja :P sorry Monica, håper ikke jeg la salt i såret :P

Anonym sa...

Hei, dette er en som er med i foreningen for polygami. Om han Martin er slik en kjekk kar så gjør det vel ikke noe om han har flere kjærester?

Om det ikke er ønsket finnes det mange kjekke karer som henger på Dino's i Ski. Bare å stikke innom.

Monica Jensen sa...

Cecilie: Nåw, fra nå av skal jeg bare kalle meg selv for "blomst". haha! :)

Jeg er absolutt med på å henge. Bare si en dag du har tid :)

Malin: Du er så søt - og du ga meg en god latter da :D Skjønner at innlegget under kan misforståes litt :D