mandag 31. januar 2011

Jeg har trent...faktisk!

Når jeg jobbet 100% hadde jeg mer energi enn hva jeg har nå. Da er det snakk om å ta seg selv i skinnet. Greit nok, man får ikke jobbene kastet etter seg, men man kan gjøre andre ting som igjen gir energi. Jeg har lenge hatt planer om å begynne og trene igjen. Det er jo så deilig når man først er i gang. Jeg har sagt til meg selv hver eneste kveld "i morgen, DA....."!

I dag har jeg begynt! Det føltes deilig. I løpet av uken skal jeg gå til innkjøp av litt fresht treningstøy. Jeg føler det kan hjelpe på motivasjonen også. I dag valgte jeg å trene hjemme, men det ble bra trening for det. 30 days shred, 15 minutter med råkkering og 5 minutter med planken. Jeg var både svett og sliten da det var overstått, noe man skal være.
Det er ikke vanskelig å råkke og ta planken når man har "Ellen" som underholdning. Fy flate, for en vittig dame!

Ellers burde jeg absolutt hatt på webcam når jeg trente. Føler "jumping jacks" hadde gjort seg på en videoblogg.... Skal vurdere det til i morgen ;)

Jeg har planer om en litt annerledes og spennende trening fremover. Om det blir noe av vet jeg ikke helt enda. Jeg venter spent på en mail. Jeg har lyst til å prøve noe nytt, lære noe nytt, som igjen innebærer god trening. Kan fortelle mer senere, når jeg vet mer (og om det i det hele tatt blir noe av - må jo trossalt passe med barnefri, osv) =)

Nå derimot skal jeg nyte en kopp te og to knekkebrød med egg før husarbeid og henting av kid står på menyen! Har forresten søkt på fire spennende jobber i dag. Det er jo lov å håpe....
Er ikke teen min søt? Hihi! Digger de koppene!

7 kommentarer:

Renate 23 år sa...

Da har du mere motivasjon enn meg. Off er ett tiltak bare å sette i gang vettu. Men når man først har begynt så kjennes det såå godt! Man blir tiltaksløs av å kun sitte hjemme. Belive me I know! Gleder meg til begynne å jobbe igjen etter permisjonen.
Leser bloggen din hverdag forresten. Så vet du det ;)

Anonym sa...

Så flink du er, Monica! :)
Veldig spent på den andre treningen! hehe

Véronique sa...

Kul kopp :)

Har du sjekket postkassa di i dag?

Monica Jensen sa...

Veronique: Har ikke sjekket postkassen min idag... Er det noe der? =)

Monica Jensen sa...

Tonje: Ja,nå kan du lure nå, hehe. Såå spennende er det ikke altså, men det er litt annen form for trening som kanskje kan være litt morsom også :D

Renate: Så koselig at du titter innom her, det gjør meg glad =) Ja,alt blir et tiltak når man går hjemme, da er da det gjelder å ta seg selv i nakken - selvom det er driit vanskelig, i know!
ha en fin dag =)

Véronique sa...

Jeg sendte noe til deg på fredagen, og synes at det litt merkelig at du har ikke fått det ennå :(

Monica Jensen sa...

jeg har ikke vært i postkassen i helga, men jeg sjekket nå - og TUSEN TAKK! Så god du er :D et eget blogginnlegg kommer senere ;)

Stor klem til deg, søte du!! <3