torsdag 13. januar 2011

Jeg må kvinne meg opp!

Hvordan går det, folkens? Jeg ser at lesertallet mitt øker for tiden, og enda flere hyggelige beskjeder blir lagt igjen. Det gjør meg så glad - virkelig!! =) Det er jo dere som gjør dette morsomt. For ja, jeg synes det faktisk er morsomt..

I dag har jeg vært å fyllt på min lille søte tatovering. Tok ikke lange tiden, men gjorde faktisk vondere denne gangen enn forrige gang. Sist gang merket jeg jo omtrent ingenting. Det gjorde jeg i dag. Fortsatt ikke vondt-vondt, men vondere. Nå slipper jeg trolig å fylle på igjen hvertfall =)
I samme slengen har vi funnet min neste tatovering. Hun var klar for å tatovere meg allerede i dag, men jeg trenger litt tid til å kvinne meg opp. Den skal jo trossalt være på ribbeina *grøss*. Vel, nå er den i hvertfall klar, så så snart jeg er klar har jeg min andre tatovering på plass. Jeg gleder meg!

I kveld skal jeg ha tupperware-party hos Marlen. Jeg synes fortsatt det er litt "skummelt", men regner med det blir ganske uformelt og enkelt - og da skal det vel gå greit ;)

Nå skal husmora rydde hus og etterhvert hente lille luring.. Ha en fin dag ♥

7 kommentarer:

Lykkelig som liten.. sa...

Hei hei :)
Ja det er gøy å blogge litt :) Og morro med flere følgere og mere aktivitet :)
Synes du er tøff som tatoverer deg ;) hihi
Selv har jeg alltid hatt lyst, men aldri gjort det, og nå er jeg for gammael ;) hehe

Håper du får en nydelig torsdag :)
Klem Tina

Julie sa...

Hvorfor måtte du fylle på egentlig?
Jeg har en på skulderen som jeg tok i juni, de sa ingenting om påfylling på den :O
Skal faktisk ta to nye, små, tatoveringer på lørdag :-D Sitter hjemme og kvinner meg opp jeg også! Men gleder meg skikkelig :-D

Véronique sa...

Så fin tattisen din ble :)

Hva skal du på ribbeina?

Monica Jensen sa...

Hei Tina: Ja, det er det som gjør det ekstra kos med å blogge - alle de hyggelige tilbakemeldingene! :)

He he, føler meg litt tøff selv, for jeg er ikke så tøff når det kommer til smerte nemlig... Vi får se om det blir en til - er lysten stor nok blir det nok det ;)

Ha en kjempefin helg! :)

Monica Jensen sa...

Hei Julie! :) Jeg måtte fylle på fordi den var blitt litt blass enkelte steder. Mange trenger å fylle på,andre trenger det ikke :)

Regner med at du er nytatovert når du ser denne kommentaren. Ble det bra? :D

Monica Jensen sa...

Hei Veronique :)
Takk for det, elsker den - men det er nok fordi den betyr så vanvittig mye for meg! :)
Hehe,det vil jeg ikke si noe om. Er snakk om noe skrift på ribbeina. du får se :)

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Hei på deg igjen Monica :)
Det er ikke alltid like lett å følge med på om du svarer når du svarer her og ikke på bloggen min ;) Er jo innom en del blogger og kommenterer iløpet av dagen:) Og når man får en kommentar på bloggen sin er det lettere å finne tilbake igjen, og svare eventuelt :) Hvis du skjønner :)Synd det ikke er som på facebook at det dukker opp en info om at noen kommenterer på det som du har kommentert på selv :)

Håper forresten gutten din blir fort bra igjen:)♥
Har selv vært hjemme med minsten min i 2 dager, pga veldig hoste og feber.. Er ikke noe godt det.

Ha en nydelig helg da:)
Klem Tina ♥