fredag 28. januar 2011

Kake og flying i gangene

Helgen er i gang, og vi ville starte helgen med litt kakebaking. Jeg er ikke stor fæn av kaker, men det er to kaker jeg liker, og det er oreokake og sjokoladekake. Tidligere har jeg lagt ut oppskriften på Verdens beste sjokoladekake. Nå tror jeg derimot at jeg har funnet en kake som har slått denne, og jeg ville derfor prøve ut den. Enklere å lage var den også, noe som er en stor fordel for meg da jeg verken har tålmodighet eller skills nok på kjøkkenet til å lage så veldig avanserte kaker...

Jeg fikk god hjelp fra Teo. Og ja, det er sant, jo flere kokker jo mer søl ;)
Utrolig nok kom det ut en hel kake, som ikke hadde fallt sammen inni ovnen. Alle hjerter gleder seg. Et tykt lag med glasur er nå påført, og så får vi også håpe at den er så god som jeg husker. Nå har jeg i hvertfall snart fryseren full med godsaker i tilfelle noen skulle stoppe innom. Snakker om husmor du..... ;)
Den er kanskje ikke formet som et slott, med en prinsesse i toppen av tårnet, men jeg tipper at den smaker ganske godt - og det er jo strengt talt det viktigste. Eller hva?
Ellers bestilte jeg meg jo et robotkjede på nelly.com. Jeg har forelsket meg helt i det. Vel, luringen - eller rampen, som han fra nå av skal bli kalt, fikk tak i det i stad. Endte med en noe lang hals på roboten min. Nå er han plutselig lettere deformert, og den ser bare rar ut på. Snakk om penger kastet ut av vinduet, for nå må jeg jo bestille meg en ny en... Roboten ser ikke så fornøyd ut han heller i grunn!
Rampen har også testet ut mamma's tålmodighet i kveld med å komme løpende ut fra rommet sitt hundrevis med ganger. Til slutt, etter utallige turer inn på rommet, forklaringer på hvorfor han måtte bli i sengen sin (som forøvrig gikk inn det ene øret og ut det andre), og en noe morsk mamma, kjente jeg at tålmodigheten min begynte å ta slutt. På tide å få ungen til å sove! Jeg gjorde meg selv veldig sint, bar han i seng og sa strengt ifra at nå måtte han bli i senga. Han svarte med den råeste latteren jeg noengang har hørt! Snakk om å bli tatt seriøst... Jeg gir meg ende over!
Nå sover'n da. Jeg klasket hodet hans hardt i veggen. Neida. Han fikk litt å drikke og var vel egentlig blitt så sliten at han selv forsto at det var til det beste for oss begge om han sov.

Nå skal jeg kose meg med litt taco og en film. Typisk fredagskos! =)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Ha en fin fredagskveld :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Jeg er sikker på at kaken er god jeg! Man trenger ikke å være mesterkokk for å gjøre underverker på kjøkkenet ;)
sv: Måtte jo anbefale bloggen din til mine lesere, den er jo virkelig verdt å lese ;)