lørdag 29. januar 2011

Kjærstepar i gamle da'r

I Oslo-by kryr det av kjærestepar. De er strødd rundt overalt. Det er med andre ord plassen man holder seg unna hvis man har kjærlighetssorg. Flaks for meg så har jeg ikke det, men nå er dere herved advart!

Da jeg kjørte hjemover i dag var det kjærestepar overalt. De leide hender. Hadde med bæreposer proppfulle av god mat, og var klare for en hyggelig lørdagskveld sammen. De smilte og så så himla lykkelige ut hele gjengen. Hva skjer med det a? Jeg ble nesten deprimert av å se på dem, for jeg visste at så snart luringen var lagt for kvelden kom jeg til å bli sittende alene i sofakroken, uten verken vin, hyggelige samtaler eller fotmassasje....
Det er da det gjelder å snu om tankegangen sin, noe jeg er flink til!

Jasså ja, så dere ser lykkelig ut ja?! Bare vent til dere kommer hjem, og diskusjonen om hvem som skal lage middagen begynner. Møkkete sokker ligger strødd, dosetet står oppe og mythbusters er på full guffe på TV'n. Etter at roen har senket seg spiser dere den såkalt gode middagen, og samtalen om ingenting begynner. Det er da dere forstår at dere er tomme for ord. Hvor har det blitt av de gode samtalene? Middagen har gått ned på høykant, det er tid for sofakos. Der sitter dere ja, i hver deres sofakrok og titter kjærlig bort på hverandre mens dere tenker på hvor irriterende den andre personen egentlig er. Deretter avslutter dere lørdagskvelden deres med kjedelig sex, for så og rulle over på siden og sovne i hver deres ende i senga. Jaja, ha en jævla fin lørdagskveld!

Sånn - vips føltes ikke singellivet så ille ut allikevel. Greit nok, jeg har kanskje ingen å prate med, spise middag med eller ha sex med - men så lenge jeg slipper å ha noen å irritere meg over er jeg fornøyd.
Nå skal den bitre Monica legge seg ensom og alene i sengen sin og se på film. Jada. Neida, så det. Hvem trenger vel kjæreste??

;)

5 kommentarer:

Linn Iren sa...

Hehe,artig lese stoff på en lørdag kveld.
E en av de lykkelige kjæresteparene som springer rundt overalt man snur sæ,men guuuud det hørtes godt ut å kunne være singen en kveld til å bare NYTE singel livet.
Æ e 26 strax,å vare alenemor i 6 år å hadde det så fint! Så traff æ min mann,å hadde nu ikke tenkt at noe skulle skje med han da. men når æ skjønte kor han ville så ble æ faktisk irritert på han! komme å ødelegge singel livet mitt. :P hehe... E lykkelig husmor nå da,men ganske ofte sjalu på de single... ikke for at de kan gå ut å treffe andre folk,men for at det e godt å være singel! =)
Nyt det så lenge det varer,en vakker dag så tar det slutt. =p
Lørdags hilsen fra lykkelig husmor ( som savner sine glans dager som selvstendig kvinne som alltid klarte sæ sjøl...)

Monica Jensen sa...

HEHE, jeg skjønner hva du mener =) Jeg har kvelder der jeg savner en kjæreste, men stort sett trives jeg veldig godt som singel, og tanken på å få meg en kjæreste igjen gir meg faktisk litt angst :P Men når den rette dukker opp forsvinner vel angsten får jeg håpe. I mellomtiden nyter jeg det, å bare være meg og Teo =)

Ha en fin lørdagskveld =) Klem

Elisabeth Ingeborg sa...

Å være singel mamma e vel litt anna enn å være singel uten barn vil ej tru ;)
Men du he so rett so rett med tanke på lørdagskvelda :p og mange andre kvelda i løpet av veka :p
Vi va en liten tur ut i går kveld, og såg to single (får vi håpe), dei sat i kvar sin ende av benken, men dess lenger ned i glaset dei va, dess nærmare kom dei kvarandre. Til slutt va det full FYLLEKLINING! Og ej e sikker på at dei kjente drøvelen til kvarandre...Akkurat då savna ikkje ej singellivet... :S

Monica Jensen sa...

HÆ? Fylleklining er jo det BESTE med å være singel *kremt* ;)

Det er jo fordeler og ulemper med både det å være singel og det å være i et forhold. Så det er jo bare å nyte det så lenge det varer, for neste gang jeg får meg kjæreste så er det jo lov å håpe at det varer for resten av livet. Det er i hvertfall det som er meningen med livet :)

Du får ha en god natt, Elisabeth :) Klem

Anonym sa...

Hahahahahaha..nå lo jeg så jævlig om jeg kan banne da..hehe..=)) For du har så rett..hehe..Men man kan jo ikke få i pose å sekk og det er kjiipt men men slik er det.. Men som en annen skrev nyt det så lenge det varer egentlig..for vips så er`n der å irriterer deg fordi du egentlig heller ville se en annen film men ga deg for å være snill..eller mange andre ting..!!

Gøy å lese Monica..Love it..=))