lørdag 29. januar 2011

Mamma er teit!

Dette har vært en skikkelig "mamma er teit"-dag. Alt det kule jeg har sagt og gjort har luringen bare himlet med øynene til. Som for eksempel da vi var og gikk tur i stad. Det var så kaldt at beina mine holdt på å falle av, og for å få varmen fant jeg det for godt å ta "hode,skulder,kne&tå" midt på St.hanshaugen. Jeg trodde selvsagt at min sangglade 2åring skulle sette pris på mamma's vittige påfunn, men så feil kan man ta... "NEI, mamma, NEI!" Deretter himlet han med øynene, kastet smokken og la seg ned på bakken. oppgitt ble han over meg!
Resten av dagen har jeg egentlig bare vært teit. Jeg som egentlig er en rasende festlig person! Jeg tror bare han er i en opprørsk periode der han skal være like tøff som kidsa som henger utenfor Mc'ern i Ski, og dermed bare automatisk himler med øynene over alt jeg gjør. For kidsa utenfor Mc'ern i Ski - de er tøffe de! De er så tøffe at jeg har lyst til å......skal ikke sette ord på det,for det er ufint - men én ting er sikkert; sønnen min skal aldri henge utenfor Mc'ern i Ski!
Nå tar luringen seg en liten powernap på sofaen. Jeg håper han våkner opp og igjen ser på meg som verdens kuleste person. For jeg har nemlig lagd fisk til middag - fisk, som jeg håper han spiser (for jeg vet han liker det). Er han i samme humør som i stad synes han vel fort det er teit også, tenker jeg... Vel, jeg skal vise han hvem som er teit når jeg setter frem sjokoladen etterpå jeg! HA!

6 kommentarer:

Pia sa...

Ha ha, du har mange år foran deg med teithet;) Men innimellom synes de jo at mammaer er ålreite, da, så det går vel opp i opp.

Monica Jensen sa...

Ja, jeg vet jo at han ELSKER mamman sin mer enn noe annet i hele verden (og at han selvfølgelig kommer alltid til å gjøre det), så jeg humrer godt inni meg når jeg merker at han synes jeg er teit... Vi skal KOSE oss sånn i årene fremover :D

Elisabeth Ingeborg sa...

Vi e vel født til å være teite mødre :p
Ingen e jo så teite som oss:p
Men innerst inne e vi dei perfekte for dei! ;)

Monica Jensen sa...

Alle mødre er teite :D viktig huskeregel; bare le av det - for når det virkelig gjelder så er vi de beste personene som finnes :D

Jenny sa...

Pass godt på gutten :-)
Ikke noe poeng å bli MacD-vanker,
verken for maten sin skyld eller miljøet!

Husker du ikke selv hvor teite dine foreldre var?
Når de absolutt skulle få deg i godt humør på en dag som bare var teit og gjeipen hang?

Klem fra meg ;-)

Monica Jensen sa...

Hei Jenny =)
Jo, det husker jeg veldig godt, derfor synes jeg det faktisk er ganske festlig når han blir så oppgitt over meg. HE HE.

Nei,her skal det passes godt på. Enig med deg =)

Ha en fin dag! Klem