onsdag 26. januar 2011

Morgenstund har tatao i munn!

Her starter dagene litt tidligere enn hva vi har vært vant til den siste tiden. Det er egentlig helt greit. Da får jeg levert Teo til "normal tid" i barnehagen slik at han får deltatt mer på de sosiale tingene, men allikevel får vi kosetiden på morgenen. I tillegg kommer jeg jo ikke til å gå hjemme i evig tid (selvom jeg mister litt håpet i ny og ned), og da er det greit at Teo har soverutiner som passer med tanke på barnehage/jobb, og ikke har et behov for å ligge og snorke til åtte-halv ni hver dag. I helgene derimot... JA TAKK!

Straks er det levering i barnehagen. Teo må bare drikke opp tataoen (kakaoen) sin først. Han driver å drøyer tiden om dagen. Vil ikke i barnehagen. Vil bare tose (kose) med mammaen sin. Han er nok i en litt ekstra mammadalt periode. Når vi dog kommer i barnehagen er det ikke noe problem, heldigvis.

Jeg skal ut å levere varer i dag, og så skal jeg til Hanne på lunsj med en gjeng andre jenter som jeg ikke kjenner. Blir hyggelig å møte nye mennesker. I mellom disse to tingene skal jeg prøve å få til en liten treningstime. Om jeg har slått meg? Nei, jeg er bare lei av å være lat! I ettermiddag kommer pappa/bestefar på besøk. Fullbooket dag med andre ord. Det liker vi!

Ellers vil jeg ønske mammaen min LYKKE TIL. Hun opererer ryggen sin i dag. Forhåpentligvis går det bra og hun får et liv uten store smerter som hun har hatt de siste årene!

Nå kom luringen tuslende, med plasthanskene på og lurte på om han skulle skifte bæsj - tja,hva kan man si... Tid for barnehagen ;)

HA EN FIN DAG!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Masse lykke til til mamma'n din i dag :)

Ha en fin dag!!!

Elisabeth Ingeborg sa...

Lykke til til mammaen din i dag!
Og så håper jeg at din fullproppa dag blir koslig :)

Monica Jensen sa...

Hatt en veldig hyggelig dag! operasjonen gikk bra :) Ha en fin kveld!