tirsdag 11. januar 2011

Nelly.com

Lille luring er lagt for kvelden. Stua ser ut som en barnehage, med leker over alt og sofaputer kastet rundt. Han har nemlig bygd hytte før leggetid. Tenk, han er kommet i den alderen. Var ikke han en liten bebis i går?

Jeg overser rotet litt og surfer på nettet. Var deilig å sette seg ned nå. Det har gått i ett de siste timene. Det er ikke ofte luringen har så mye energi etter noen timer i barnehagen ;)

Jeg titter etter ny kjole på nelly.com. De har så mye fint. Eller, for å formulere meg anderledes; alle kjolene ser fine ut, for de har valgt ut verdens peneste jente til å være modell. Asså, hvor lurt blir man ikke av å se kjolene på denne dama??
Kjolene er veldig korte ser det ut som. Er de like fine i virkeligheten? Jeg lurer fælt.. Vet jeg kan sende i retur om jeg ikke er fornøyd, men det er innmari tiltak da dere.... Jeg falt virkelig for den blomstrete! (Hva er det med meg og blomster for tiden?!)

Ellers har jeg kjøpt dette kjedet:
Jeg elsker lange smykker med morsomme/spesielle anheng. Problemet er bare at jeg har ingen, så jeg må alltid låne av venninner. Nå har jeg mitt eget søte kjede =)

Lett å handle fra nett, men ulempen er jo selvsagt at man ikke får prøve... Ofte er det noe helt annet å få klesplagget på seg. Da ser man plutselig feit ut, bleik ut og alt er egentlig feil - ofte kan man heller ikke få klesplagget fort nok av seg heller er min erfaring! Vel... Tar jeg sjansen?

Hvilken kjole likte du best? Likte du noen av dem i det hele tatt?

PS: Ute etter litt dårlig selvtillitt? Ta en titt på bikinibildene på nelly.com - WOW! Jeg tror jeg er forelska.. (Tipper at mine mannlige lesere allerede har tatt seg en tur inn dit.....)

PS2: Leser du bloggen min? Legg deg til som følger da vel. Det er så morro å kunne se hvem som titter innom her! =)

9 kommentarer:

Julie sa...

Jeg likte den stroppløse!
En jeg leste bloggen til bestilte kjole fra nelly, hun sa de er veldig korte! Men kanskje hun bare hadde lange ben :-D
Er jo folk som skriver kommentarer til kjolen innpå siden, hvis de kanskje har kjøpt den, så du kan se hva folk har skrivet om den! :-)
Smykket var super søtt!!! :-D

Anonym sa...

Jeg likte alle! *sikle* De har så mye fint! Bestilte meg 2 kjoler der i sommer, den ene var fin og satt faktisk ålreit (ikke som på modellen vel og merke:P) og den andre sendte jeg inn igjen pga stoffet! Den var ekkel i stoffet!! Så se hvordan stoff den er laget av, for det kommer ikke alltid like godt fram på bildet! :)

Var greit å sende tilbake, men ikek gjør som meg (som jeg alltid gjør) å rive opp posen i begeistring når den kommer, for kjolen må evnt sendes tilbake i samme posen, den er ferdig franktert, nemlig!

Og, tilbakesendingen var veldig enkel og grei, men husk at du får ny faktura på mail! Jeg ventet og ventet på posten, helt til jeg fikk inkassovarsel.. Heh!

Kjolene var supersøte, og stua di ser nok trolig ut omtrent som min, her har det vært kaffeslaberas i kveld med hjemmelagd kaffe bestående av vann, saft og kaffegrutt! mmm!

Ha en fin kveld! Hilsen fra en annen mammablogger til aktiv toåring ;)

Anonym sa...

Jeg handler masse på nettet og absolutt på nelly.com, og jeg er som oftest veldig fornøyd, og hvis ikke er det utrolig super enkelt og sende tilbake, bare klistre på lappen som følger med. og kaste den tilbake :)

Alle kjolene så fine ut..

Anonym sa...

Jeg tror du hadde vært fin i den blomstrete:) velidg feminim i forhold til det du vanligvis har:)
glad i deg klem fra mammaen din

Monica Jensen sa...

Det ble til at jeg bestilte den blomstrete!! :D Er litt usikker på str, men jeg får se snart om den passer eller ei :) Har egentlig lyst på alle,meeen...

Anonym: hihi,de små er herlige. Fantastisk å se gleden i blikket deres når de faktisk FÅR LOV å grise litt :D

Veronica:o) sa...

Skummelt at du legger ut sånne linker... Ble til at jeg bestilte den blomstrete kjolen gitt.. Var utrolig fin!! :o)

Monica Jensen sa...

Veldig fin! Har bestilt den selv :)

Anonym sa...

Hei. Dette er Håkon fra Siggerud. Hvordan kan jeg legge deg til eller følge deg om jeg ikke har blogg selv?

Monica Jensen sa...

Hei Håkon fra Siggerud :D

Alt du trenger er en mail.. Og så oppretter du en google konto, og da blir du følger.. (det tar maks 2min) :D koselig at du vil følge meg!