tirsdag 18. januar 2011

O' hei som det går.....

I dag har jeg hatt Teo hjemme fra barnehagen. Han fant ut at han skulle sove på morgenen i dag i stedet for i natt. Greit, han sov til ti, men jeg foretrekker også å sove på natten jeg altså. Det ble derfor hjemmedag, som passet oss utmerket i dag!

Vi tok oss en tur til Son for å besøke farmor. Aketur ble det også. Selv i denne bakken skalv beina mine som bare det. Jeg som var sikker på at jeg var så tøff(?). Lille luring satte heller ikke så stor pris på at mamma akte, og gråt fra start til slutt. Da jeg falt av akebrettet på slutten fikk Teo nok, og hele verden raste sammen rundt han. Det ble rett og slett litt for skummelt! (Yes, han er glad i meg!)

Ellers har vi hatt en kjempehyggelig dag! =)

Straks skal jeg leke husmor å bake brownies. På ekte Monica-vis. 1,2,3. Det er nok det beste det! Det tryggeste! Noen venninner titter innom i kveld. Vi skal skravle og så skal jeg tvinge dem til å kjøpe tupperware av meg. Det blir kooos! Vi skal også feire at NRK-lisensen jaggu kom denne gangen også. Jeg er lettet over at de ikke glemte meg!

Til slutt; ikke glem å stemme på meg da. Det går sakte men sikkert oppover ser jeg, men ikke kjapt nok! ;)

Fred ut!

1 kommentar:

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Øvelse gjør mester vettu ;) Snart er du ikke redd for å ake lenger :)hihi
Ser ut som at dere har hatt en koselig dag da:) Nydelig å kunne kose seg sammen når det er så fint vær ute også :)

Kos deg messe med selskap i kveld og brownies :)
Klem Tina