tirsdag 11. januar 2011

Rocker du?

Nå prater jeg om rocking med rockering. Rocker du?
Jeg har igjen begynt å rocke. Jeg kjente det svei godt i magen etter 15 minutter med rocking i dag. Noe sier meg at jeg er både gul og blå på hoftebeina i morgen ;)

Det jeg trenger er noen som kan motivere meg til å fortsette med dette. Til å rocke hver dag, minimum 15 minutter om dagen. Etterhvert vil jeg selvsagt øke tiden. Er du med? Skal vi motivere hverandre?

Hver dag må jeg skrive i et random innlegg hvor lenge jeg har rocket, og så gjør du det samme i mitt kommentarfelt. Er du med, så meld deg på under dette innlegget! =) Vi skal klare det, og godt er det å føle at man ikke er alene om det - bli pushet litt!

Bolledeigmagen er nemlig tilbake her i huset, og det er jeg IKKE happy for!

12 kommentarer:

mammaKine sa...

Så flink du er! Min rockering har visst gjemt seg i skapet. Men nå fikk jeg lyst til å ta den frem å begynne igjen.. Hmm, vi får se :-)
Klem fra Kine!

Anonym sa...

Jeg vil være med! :D

Janne Natalie sa...

Jeg har en sånn rockering, men har ikke vært noe flink til å bruke den=/
Tenker jeg må hente den frem når jeg kan begynne å trene igjenn

Ina sa...

hei :)) Hvor er ringen kjøpt å hva er prisen? Kunne godt tenke meg å rocke :) Hvordan går det me 30 days? Har sjøl fulgt den videoen før sommeren i fjord med meget gode resultater :)

Monica Jensen sa...

Hm, jeg husker ikke hvor jeg fikk kjøpt den. Bestile den over nett. Kostet 500 kroner. Google det :)

Så godt å høre at du fikk gode resultater!! :D Jeg startet på'n igjen i går,for første gang på lenge. Er kjempestøl i beina i dag-det kjennes godt :)

Monica Jensen sa...

Dere jenter; heng dere med!! :D

Hege sa...

Bolledeig her å. ser mer ut som en fem-måneder-på-vei-mage.. Kjøper du en rockering til meg så tar jeg ufordringen:P:P

Anonym sa...

Hej, jeg er nesten blitt avhengig av bloggen din, hehe. Først fjesboka, så din blogg.. Jeg har ei datter som er lik gammel som din sønn, samme mnd.. Å nå har jeg fått ordnet meg m zumba.. (tells d?) Hoho, i så fall er jeg me! Man må ta noen grep......

Monica Jensen sa...

Hege: HEHE, rockering får du nesten ordne deg selv - men gjør du det er det morro om du blir med :D Jeg driver å manner meg opp for å rocke nå ;)

Monica Jensen sa...

Anonym: For en utrolig koselig kommentar! Nå ble jeg glad! :)
Hvordan kom du over bloggen min? Selvf. tells zumba! Morro at du er med :D

Julie sa...

Åå den er lengesiden jeg har prøvd! Tror mamma har lagt den i skapet sitt, men jeg vil ta den frem igjen, så melder meg på tror jeg :-D Høhø. Må se om jeg har tid til dette hver dag :O

Anonym sa...

Svar..:D er ganske lenge siden jeg snubla over bloggen din, så jeg klarer ikke huske helt hvor jeg kom over den.. kan være d forumet bb okt08.. eller via en annen blogg.. Anyways..blitt trofast tilhenger(eller hva d kalles).