fredag 14. januar 2011

Sånn derre jenteprat!

I kveld har jeg vært hos Marlen og hatt tupperwareparty/jentekveld. Det gikk overraskende bra, og jeg satte ny personlig rekord i salg. Marlen fikk dermed flere fine vertinnegaver og har allerede booket et nytt party om et par måneder. Supert!

Jeg er fortsatt litt nervøs, men det er nok mest fordi jeg ikke har så mye kunnskap om hva jeg prater om enda..
- Denne bruker jeg masse når jeg baker(...) Jeg baker veldig sjelden da, men når jeg baker bruker jeg den mye!
Neida, så det....

Jenter, nå har jeg faktisk kjent dere i 8 år. Tida flyr!
Ellers har vi kost oss med ost og kjeks og hyggelig jenteprat. Dere vet, praten om gjenferd, ånder og slemme menn, osv. Du kan tro jeg gledet meg til å kjøre alene hjemover etter den praten ;) Jenter er flinke til å skremme opp hverandre! Men koselig var det for det, som alltid =) Et par nye ansikter møtte jeg på også. Det liker jeg. Kjempekoselige jenter!

Nå skal jeg ta kvelden. Klokken har blitt alt for mye og jeg har blitt alt for trøtt. Søvn blir herlig. Sov godt ♥

Ingen kommentarer: