fredag 21. januar 2011

Seperasjonsangst

I visse perioder er det ekstra tøft å være mamma. For eksempel når trassen herjer som værst, eller når det er sykdom inn i bildet. Da seperasjonsangsten slår til, og du vet at du ikke kan tilbringe all din tid med han, er det også ganske vanskelig.

Teo har alltid sett på pappaen sin som den store helten, men nå da pappahelgen kom tror jeg ikke Teo var helt forberedt på det. Han klamret seg fast i meg og ville ikke dra. Hulket høylytt og skreik "mamma". Trist for både Eirik og meg. Da døren var lukket, og jeg hørte han fortsatt gråte på utsiden, begynte jeg å gråte litt selv. Nå savner jeg gutten min noe voldsomt!

Forhåpentligvis er jeg allerede "glemt", og jeg vet at han storkoser seg med pappan sin, men det er aldri gøy å føle at man "avviser" barnet sitt. I dag er derfor planen å hente Teo tidlig i barnehagen. Det har jeg lovt han. Litt kvalitetstid før vi ikke sees på et par dager.
Ellers blir det full rulle hele helgen for min del. I kveld skal jeg ha tupperwareparty hos en bloggleser. Jeg gruer og gleder meg om hverandre. Føler etter team-møtet jeg var på i går at jeg har litt mer selvtillitt, så forhåpentligvis driter jeg meg ikke helt ut! I morgen skal jeg ha en siste feiring med Miriam og Sarah før de forlater Norge (og meg....) i fire måneder i fordel for....resten av verden! Skal sies at jeg misunner dem litt. Når jeg vinner i lotto skal jeg ta Teo på ryggen og følge etter =)

Ellers ønsker jeg alle en fin fredag! Nyt helgen!

5 kommentarer:

Monica sa...

Ja, den separasjonsangsten er ikke no god. Dem glemmer nok fortere enn vi, ja.
Kos deg med barnefri, for han koser seg nok han også :)

Anonym sa...

Hei Så fin blogg du har , jeg har selv vært alenemamma (den gangen til to gutter )nå er jeg gift med vardens snilleste mann og har to barn til .Vi elsker å være en familie på 6 (med noen ulemper og mange fordeler , og nedturer og oppturer )Det ser ut til at du gjør en kjempe fin jobb som mamma .Kos deg i helgen .Lindy :)

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Hei på deg :)
Og god helg til deg ♥
Det er ikke alltid like lett med seperasjonen nei... Uff, men heldigvis så går det fort over :)
Vi har hatt noen sånne episoder her også, men det er bare hvis vi henter de hos hverandre, så vi prøver å unngå det da:) Så bytte i barnehagen er det som er best for alle her :)


Jeg har en liten Award til deg inne hos meg :)

Klem Tina

Pia sa...

Huff, skjønner at det der ikke er artig, men du veit jo at han koser seg hos pappa.
Ha ei fin helg!

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Hei igjen :)
Koselig at du ble glad for awarden :)

Jeg har 2 barn fra før, også venter vi vår første sammen:) Vi har ungene 50/50, og det fungerer veldig greit det :)

Kose deg masse i kveld da:)

Klem Tina