fredag 28. januar 2011

Siste innspurt

Nå driver jeg å vasker leiligheten. Jeg mener å huske at jeg gjorde det for noen dager siden også, men nå observerer jeg både moste druer utover kjøkkengulvet, noe jeg ikke helt har lyst til å vite hva er på stuegulvet, størknet tiss på gulvet til sønnen min (ja,man kan da ikke få med seg alt), og søle,barnåler og generelt ting som skal være ute i gangen min. Sånn kan ikke jeg bo vettu!!!
Så nå er prosjektet: "få det fint og ryddig til Teo-helg" i gang. Ser vel eegentlig ikke helt poenget, for det ser jo sikkert likt ut i morgen. Men det er hyggelig å kose seg i fin og ren leilighet på fredagskvelden for det. Det er nemlig akkurat det vi skal i kveld, kose oss, Teo og meg.

Nå har han blitt en person jeg kan prate med og som jeg ikke føler meg alene med. Tidligere har han ikke vært en så ivrig samtalepartner (for han har ikke kunnet prate....) og jeg har vel til tider følt meg ganske ensom i han sitt selskap - det har jo kun gått i babyprat, bæsjing og mating (dere vet,babyer kan jo ikke stort mer - så jeg har ikke forventet mer heller,hvis dere lurte). Mens nå derimot er det umulig å føle seg ensom sammen med han. For han er så vittig, pratsom og leken. Helt herlig!

Vi skal feire to små bursdagsjenter i Drøbak i morgen, og hva vi skal ellers aner jeg ikke. Håper go'været holder seg, for jeg vil ut på tur - forhåpentligvis ikke sur =)
I morgen trekkes "verdens beste mamma"-awarden. Jeg ser jeg ligger på andreplass og forstår jo selvsagt at dette ikke er noe annet enn juks. Hvorfor er ikke jeg på førsteplass?!
;)
Jeg velger å avslutte denne valgkampen med: Tusen takk for alle stemmer jeg har fått. Det er jo helt utrolig. Jeg er kjempeglad! Har dere enda flere stemmer å gi meg setter jeg veldig stor pris på det også. Det var morsomt så lenge det varte, men nå er det helt greit at det er over også. Håper noen nye lesere har dukket opp i løpet av denne tiden og ønsker å følge meg videre =)

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Nye lesere har du fått, i alle fall meg :p
Er så kjekt når ungene begynner å snakke skikkelig, og man kan kommunisere på en forståelig måte for alle parter :)

Monica Jensen sa...

Såå koselig at du leser bloggen min! :D

Ja, det er herlig. Nå får man litt mer igjen :)