onsdag 19. januar 2011

Snakk om å være morsom...

Nå som jeg plutselig er nominert til å vinne en oscar......Nei, nå overdrev jeg litt her, fantasien min løper tydeligvis litt løpsk om dagen!

Vi prøver igjen; nå som jeg plutselig er nominert som årest morsomste mammablogg føler jeg at jeg får et lite press på meg for å være morsom hele tiden. Greit nok, der er jeg flink, jeg ler i hvertfall daglig av meg selv. Jeg er jo en vandrende kløne! Men poenget med dette innlegget er å få frem at denne nominasjonen er ikke noe jeg vil at skal prege denne bloggen. Bloggen min består jo av annet enn bare humor. Den handler om min hverdag, som kan være alt fra en solskinnshistorie til mørk og grå. Å skrive morsomme innlegg er ikke noe jeg bestemt prøver på, men herlig at noen finner mitt A4 liv morsomt =)

Andre innlegg jeg skriver kan være dønn seriøse, om mine bekymringer, mine tanker, eller om en helt vanlig hverdag/opplevelse. Her finner man hele pakka, og jeg håper det er det mine lesere setter pris på. Livet mitt er ikke perfekt, det er ikke som å være på et stand-up show 24/7, men det er heller ikke så værst. Jeg trives og har det kjempefint! Jeg er meg selv, og det håper jeg også at jeg viser gjennom bloggen min. Så ta meg for den jeg er, og gi meg din stemme om du liker det du leser her, morsomt eller ei. Gir du meg ikke din stemme så er jo det helt greit det også =)

Jeg blogger fordi jeg elsker å skrive. Det har jeg alltid gjort. Gøy å kunne dele min hobby med andre! God natt, tittere =)

Tusen takk for at du titter innom!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synes du er fantastisk morsom i dine innlegg og måten du skriver på. Men når man blir nominert får man nesten litt prestasjonsangst.. stå på Monica! Du ble nominert nettopp fordi bloggen din har alt både det seriöse og useriöse. Innlegg som mange mödre kjenner seg igjen i:)
klem

Monica Jensen sa...

Takk for en fin tilbakemelding. Det setter jeg pris på. Hyggelig at såpass mange har stemt på meg, og at jeg ble nominert i utgangspunktet :) Klem tilbake :)