onsdag 19. januar 2011

Stor gutt i stor seng!

Sengen kom på plass. Den passet perfekt inn på rommet hans, noe Teo var enig i. Han la seg selv fem ganger i ettermiddag, og jeg ble også lagt et par ganger. Det synes jeg egentlig var ganske hyggelig, er ikke så ofte jeg blir lagt, susset god natt og sunget for!
Jeg har kviet meg litt for å kjøpe stor seng til han. Jeg har skjønt at når den store sengen er på plass så er han liksom ingen bebis lenger. Da er han sønnen min på 2 år som straks flytter ut for å studere og leve sitt eget liv. Wææ. Den siste tiden har jeg derimot innsett at det er på tide med stor seng. Stor seng til stor gutt. Enkelt og greit. Jeg har merket at han er klar for det, og derfor har jeg også blitt klar for det.
Det var nok ingen dum idé å bytte nå, for leggingen gikk supert. Tre ganger var jeg inne hos han, for da hadde han bådde skrudd på lyset og dratt frem leker. Jeg er positivt overrasket, for jeg hadde sett for meg en lang kveld, med meg stående som vakt utenfor soveromsdøra hans.

Så folkens; Hurra for stor seng og flink gutt!! =)

(Få meg til å smile, stem på meg!)

8 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

(Jeg har stemt)
Men så ufattelig bra at han likte sengen! Er jo som regel kjempeskummelt og utrolig artig på samme tid. De kan jo gå frem på gulvet, midt på natten, uten av foreldre ser det!

Monica Jensen sa...

Takk =)

Ja, den tanken har slått meg også.. men han kunne gå ut av sprinkelsengen, og siden han har kunnet det en stund er jeg nok litt roligere til det at han nå skal sove i stor seng.. hittil har han i hvertfall gått rett inn til meg på natten når han har våknet. tror ikke han tør noe annet(håper jeg) når det er mørkt i hele leiligheten! :) men jeg er veldig spent på hvordan det blir i natt :S

Veronica på langhus sa...

ÅH,herlig gutt,da!!
Har en jente på 2,5år som fikk stor jente seng i august. Hun kunne lett komme seg ut og da er jo litt av poenget ute med sprinkelseng......Litt vedmodig,men veldig koselig og! Nå går det jo an å legge seg i sengen hennes og lese/synge og kose tett-i-tett før soving!Våkner på natten og kommer tassende inn til oss, er så koselig! Der sover hun resten av natten. Hun er mørkeredd, så hun ville aldri funnet på å gå noe annet sted enn rett inn til oss...:-D BRA!

OKAY, ble veldig langt dette, men det jeg EGENTLIG lurte på var dette:
Kaninen Teo sover med, har tulla mi og! Kaller den Nin og sovet med den siden fødsel. Aldri sett den noe sted og husker ikke hvem vi fikk den av! Du vet ikke tilfeldigvis hvor den er kjøpt??!!

Monica Jensen sa...

Hei Veronica =)
Jeg har også bodd på langhus, lyngåsen =)

Det er det jeg også tror her, at han er såpass mørkeredd at han går rett inn til meg. Jeg er spent på hvordan det blir i natt =)

Hm, det vet jeg faktisk ikke. Tenker så det knaker, men tror det er noe han har fått i gave.... =/ eller er det noe jeg har kjøpt selv til han? Hm, nei, husker faktisk ikke jeg.. Fåes sikkert kjøpt på leketøysbutikken på senteret eller noe sånt =) Den er så god og myk og er med i senga hver natt =)

Ha en god natt!

Véronique sa...

For en kul seng han har fått seg ;)

Monica Jensen sa...

hehe,takk :)

Litt for stor da,synes jeg,men den jeg egentlig hadde tenkt til å kjøpe var utsolgt! Nå har han noe å vokse i i hvertfall ;)

veronica på Langhus sa...

Bor på lyngåsen, vi og:-)
Flyttet hit i sommer, trives kjempegodt:-)

Monica Jensen sa...

så morro at dere også bor der! :D Langhus er et fint sted!