søndag 30. januar 2011

Tusen takk ♥

Da var valgkampen over. Jeg ble ikke kåret til verdens beste mamma. Ei heller den morsomste mamma'n. Men det er helt greit, for jeg vet jeg er det uansett! HA! ;)
Jeg vil si TUSEN TAKK til alle som har stemt på meg. Da jeg så at jeg var en av de nominerte tenkte jeg i mitt stille sinn "shit, det blir stusselig med hele sju stemmer....". Lite visste jeg om at jeg kom til å få over 300 stemmer og havne på en perfekt andreplass! Jeg er smigret. Jeg er satt ut. Jeg er litt rørt. Og jeg er utrolig glad. Når man gir av seg selv i en blogg - både tanker, følelser og tullball, er det herlig å få litt igjen. Litt respons på at noen liker det jeg gjør, det jeg skriver. Det betyr mye. For for meg betyr denne bloggen mye. Det er jo blitt min hobby. Igjen; Tusen takk ♥

Og til dere som ikke har stemt på meg ................ Jeg har ikke ord!

Det er litt godt at denne konkurransen er vel overstått. Selvom jeg ikke likte å innrømme det følte jeg et lite press på meg, om at jeg måtte være morsom hele tiden. Da går det ikke, og både fantasi og blogglyst forsvant. Nå derimot er den virkelig tilbake for fullt igjen. Pussig det der!
 
Jeg håper noen nye tittere har dukket opp i løpet av denne tiden og ønsker å følge meg videre. Det hadde gjort meg ekstra glad. Legg deg i såfall gjene til som følger (du trenger ikke å ha blogg for å bli følger). En kommentar setter jeg også stor pris på!
 
En stor søndagsklem fra meg**
LAG DEG EN FIN DAG ♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med 2.plassen , Monica! :)
Det er jo en seier i seg selv å bli nominert!

Ha en super søndag, vi skal ut på tur :)

*klem*

Véronique sa...

Gratulerer med 2.plass :)

Ha en fin søndagsettermiddag!

Elisabeth Ingeborg sa...

Det viktigaste e ikkje å vinne, men å delta! Du he gjort det kjempegodt i dinne valgkampen, og du skal være stolt ;)
Ha en kjempefin søndagskveld ;)

Monica Jensen sa...

Tusen takk snupper =)

Nei, du har rett, Elisabeth. Det viktigste er ikke å vinne, men å IKKE tape :P

Ønsker dere alle tre en fortsatt fin søndag! :)

klem

Pia sa...

Dæsken, som du har blogga de siste dagene - måtte leite meg nedover her...;)
Grattis med en flott andreplass! Og ja, jeg hadde det på samme måten - man føler at man MÅ være hypermorsom hele tida, og det blir til at man nesten mister all skrivelyst....