mandag 17. januar 2011

Udugelighet og evig treighet

Kombinasjonen udugelighet, evig treighet og liite søvn gjør meg på grensen til forbanna. Hakket mer enn oppgitt er jeg i hvertfall... Næh, forbanna er rette ordet altså..

Husker dere jeg skrev før jul at på tross av at arbeidsfolka lovte at de skulle begynne på badet mitt i begynnelsen av januar tippet jeg at de ikke kom til å komme i gang før i februar en gang...?
Hvorfor må jeg alltid ha rett??

De nye reglene sier at man må sende inn søknad til kommunen før man pusser opp våtrom. Dette er arbeidsfolka sitt ansvar. Det ble gjort for tre uker siden. Det dem har klart å gjøre er å skrive på FEIL (!) adresse på søknaden, så den ble altså avvist, og det vil ta minimum ytterligere 3 nye uker før de begynner på badet mitt. En bil kræsjer inn i veggen min, og de vinner førstepremien i udugelighet! Gratulerer! Hva med å være litt nøye, dobbeltsjekke adressen, og ta fingern ut av rompa!?

Så nå, for å ikke ha for alt for høye forventinger, satser jeg på at badet er ferdig innen desember 2013.

Nå skal jeg gå inn i "my happy place", å glemme hele den samtalen jeg nettopp hadde.
Sola skinner, det blir en fin dag!

2 kommentarer:

Isabelle sa...

Hahahaha! Får da virkelig håpe det blir ferdig før 2013! Optimisten ;)

Monica Jensen sa...

Nja,man skal ikke si DET for sikkert foråsiresånn..De tar seg GOD tid!