søndag 16. januar 2011

Valgkamp?

Er det nå valgkampanjen starter? Da jeg skal sende ut sms'er til mine 500 nærmeste venner, slikke folk godt i rævsprekken og be dem stemme på meg? Eller hva med å gå fra dør til dør her i Tomter å sanke inn stemmer? Da blir det i hvertfall 10 ekstra stemmer på meg!

Nei, jeg skal ta dette med ro. For i mine øyne har jeg vunnet ved å bare være nominert. Lille meg, nominert?! Utrolig! Nei, hvem prøver jeg å lure - det hadde vært dritgøy å vinne! Jeg regner ikke med at det skjer, jeg har jo øyne, men det hadde vært gøy!

En liten valgkamp har jeg jo satt i gang da. Jeg har huka tak i noen venner på facebook-chatten og bedt de stemme på meg. De av dere som ikke svarte - jeg regner med at dere stemte for det?! Trossalt! Vi er jo venner, mener jeg!

Det er nå mine trofaste lesere må slå til. Do your magic, make me happy! I såfall skal dere alle sammen få is/vin av meg....Ok da, det får dere ikke.. Men jeg lover i hvertfall at jeg ikke legger ned bloggen med det første =)

En stor "lykke til" til meg! Jeg er spent! Dette er jo morro da! Lille meg liksom?!

5 kommentarer:

mammaKine sa...

Hihi, søta. Jeg stemmer på deg!
Ha en FIN kveld, klem fra meg.

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Hei hei :)
Jeg skal iag stemme på deg :)
Utrolig morro å bli nominert :) Så masse lykke til:)

Ja vi blir nok mere pingler når vi vet hva som kan skje... Huff, men heldigvis så skjer det ikke så ofte :) Og det er jo morro :) Jeg for min del må vente til neste år med å bli med på vinter leken pga minsten i magen :)

Og det er morro å strikke, så takk for den koselige kommentaren :)

Klem Tina

Pia sa...

Ha ha, du får kjøre valgkamp;)
Jeg kommer til å ha noen valgkamp-innlegg i ny og ne, men får vel ellers skrive som jeg pleier. Ellers er jo vi gæmlisene du konkurrerer mot helt elendige på bruk av Facebook...
Men heia Tomter! Sjøl er jeg fra ei bygd ikke så langt unna...

Monica Jensen sa...

hehe, blir vel ikke akkurat store valgkampen fra min side heller gitt ;) men dette er i hvertfall første gang jeg er nominert til noe (og jeg er fortsatt i sjokk), så må jo lage litt "ståhei" rundt det :)
Hvilken bygd? Vi trives godt i Tomter, hvertfall for en stund :)

Pia sa...

Er fra ei lita bygd i Indre Østfold. Som starter med T...;)