torsdag 20. januar 2011

Valgkampen fortsetter...

Først vil jeg bare få sagt at dette innlegget dere nå skal lese skrev jeg klokken 2 i natt. Jeg våknet, fra min dyrebare søvn, av meg selv, og det jeg hadde behov for var å blogge! Forstår dere hvor sykt det er?? Vel, så satt jeg der da, med øya i kryss, skrev et innlegg, lagret det og veltet over på siden igjen. ZzzzZ...

Nå har det seg sånn at jeg ligger på andre plass i denne kampen jeg er med i. Greit nok, det betyr sølv - ergo; jeg er ikke dårligst, noe som igjen er en bra ting. Men så ser jeg jo også at samtlige begynner å innhente meg, klare for å bite meg i rompa. Det vil jeg selvfølgelig ikke ha noe av! (Hvis jeg ender opp på en tredje, fjerde eller femte plass nå blir jeg oppriktig lei meg, men da må dere love meg at det er noe vi aldri, under noen omstendigheter, nevner - jeg er en dårlig taper!)

Så, det er her dere kommer inn. Ja, du ja! Nå må du hjelpe meg. Om det betyr at du skal logge deg inn på alle datamaskinene som befinner seg i kontorbygningen du jobber i for å stemme på meg, så er det det du må gjøre. Eller så kan du for eksempel legge ut denne linken http://www.foreldremanualen.no/2011/01/mammablogg-awards-2010-avstemming/ på facebook og oppfordre/true alle vennene dine til å stemme på MONICA JENSEN. Eventuelt maile folk, poste det på forumer, osv. Jeg slenger bare løse forslag ut i luften jeg altså - poenget er; jeg trenger flere stemmer!

Så til slutt vil jeg bare få sagt at denne konkurransen betyr overhodet ikke mye for meg. Det er ikke seieren jeg er ute etter, respekten eller omtalen som evt. følger med - det er selvfølgelig pastatingene!! Jeg er tom for pastaolje i skapet mitt og hvis jeg vinner slipper jeg å oppsøke butikker som selger sånt. Ser dere problemet mitt? Selvfølgelig gjør dere det =)

Jeg avslutter med et stort TAKK, sånn litt på forskudd!! ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg stemmer på deg hver dag!
Lykke til :)

Monica Jensen sa...

Tuuusen takk <3

PS: det går bare an å stemme en gang fra samme ip-adr..

Klem