tirsdag 18. januar 2011

Ville tilstander!

Det er ville tilstander i heimen for tiden!
Jeg har en sønn som har funnet ut at søvn er en uting. Det passer dårlig med mitt store behov for både søvn og alenetid. Her leker vi ugle på natten og holder det gående i flere timer. Dere må ikke tro jeg bare smiler pent, jeg føler jeg prøver alt, men det er et ordentlig stabeist av en sønn jeg har (hvis dere lurer, det har han arvet fra pappaen sin....greit å ha noen å skylde på!).
I tillegg til ville ugle-tilstander på natten skal man heller ikke sove på dagtid. Gud forby om man kunne tatt seg en liten dupp på en time. Neida, her vil man heller bli trøtt, sutrete, for så og bli overtrøtt og havne på et ekstremtilfelle når det kommer til sutring. Da kvelden nærmer seg og mor puster lettet ut - endelig, nå skal ungen sove, nei da kvikner man til og finner uante krefter. Da er man nemlig forbi overtrøtt.

Med andre ord sovnet han ikke før jentene gikk nå i 23-tiden. Riktig nok var han i sengen sin hele kvelden, men han gjorde en stor innsats for å holde øynene oppe. Der er han nok litt for lik meg, nemlig livredd for å gå glipp av noe..
"Alle" andre har unger som sover. Asså, hva er trixet? Sovemedisin? Whiskeyshot? Jeg bestilte en sovebaby, og ut kom det en unge med lakenskrekk..

Heldigvis er det glemt så fort han føler at det er OK å sove igjen! En stor fordel når man er mamma, man glemmer fort, både våkenetter, trassanfall og ikke minst fødselen - for da kan man jo få seg flere rampunger som stjeler nattesøvnen, og gir deg grå hår og rynker i alt for tidlig alder. I love it!♥

3 kommentarer:

Tussilago Far-Far-a sa...

Tror han har arvet noe stahet fra moren sin og, kjenner jeg mamma`n hans rett ;-) Heia bloggen. Du er så morsom. Burde vært en entertainer du vøtt ;-)

Monica Jensen sa...

Pøh, alt det negative har han jo arvet fra pappan! :D tihi!

Ja, vet du hva - helt enig!!! :D

tøflus.no sa...

Hehe.. Jeg vet så utrolig godt hva du mener, for jeg har nemlig en som er akkurat lik. :) Sove kan vi gjøre når vi blir gamle... (Men da må vi vel opp for å tisse og er klare for dagen kl 05). Ja, ja.. :)