mandag 28. februar 2011

Alt står på hodet!

Jeg tok kofferten under den ene armen og dyna til Teo under den andre armen og rømte til mamma (som forsåvidt ikke er hjemme - kor e du?). Ikke helt klar for å boltre meg i huset til bestemor og bestefar enda, så jeg blir her frem til jeg skal hente Teo i barnehagen. Hadde planer om å bli i Tomter på dagtid, men der er det kaos, så jeg fant ut at det var like så greit å dra.
Arbeidsfolka er effektive, det skal dem ha. Kort tid etter start var all baderomsinventar plassert i stua. Jeg ba de flinke gutta på kaffe. Eller sølevann liker jeg å kalle det. Jeg er nemlig ikke så god på å lage kaffe..... Nå håper jeg de gjør en god jobb og at badet mitt blir ferdig på nulla komme nixfix!
Ellers har jeg planer om en liten kinotur i kveld. Nå blir jeg jo mammas nærmeste nabo i en liten uke, og da er det fort litt lettere å få barnevakt. Jeg har fått en innbydelse om å få se en ny norsk film som snart kommer ut på kino før alle andre! Plutselig en fordel som dukket opp som blogger! Det blir hyggelig å komme seg ut en liten tur i kveld - også på en mandag a gitt. Det skjer ikke ofte foråsiresånn! ;)

28.februar i dag dere - om en måned er det vår!!! =)

Ingen kommentarer: