mandag 28. februar 2011

Befriende følelse

Vi er godt plassert i bestemor og bestefar sitt hus. Tror vi får en fin uke her. Jeg føler meg allerede som hjemme. Det er faktisk en befriende følelse å vite at jeg bor i Ski for en hel uke med mamma og familie som nærmeste nabo. Noe sier meg at jeg ikke blir sittende alene kveld etter kveld slik jeg pleier, og det er jo fint! =)

Jeg trodde det skulle bli rart å være her. Heldigvis tok jeg feil. Teo har funnet sin plass, alle våre ting er strødd rundt og jeg har funnet min plass i sofakroken. Ting er som det pleier med andre ord. Det eneste er at det er ikke vegger her - det er kun vindu på vindu på vindu. Jeg blir litt paranoid av det, så nå konsentrerer jeg meg maks for å holde blikket mot dataskjermen. Det som derimot veier opp for det er at de har en elektrisk stol i trappa! Dritkult! Det er som å være på tivoli. Jeg skal bruke store deler av uka på å kjøre opp og ned trappa i hvertfall. De gamle har det godt!

Nå skal jeg samle litt inntrykk etter kveldens kinofilm - Pax. Den vekket litt følelser i meg. En spesiell film. Takk for nok en hyggelig kveld, Live!

Sov godt, tittere!

2 kommentarer:

Pia sa...

Jeg så deg i går! Men så tør man liksom ikke å gå bort å hilse - tenk om ho ikke skjønner hvem jeg er, eller tenk om det blir teit. Og etter filmen måtte jeg bare løpe for å rekke bussen. Men neste gang jeg ser deg, skal jeg si hei:)

Monica Jensen sa...

Jeg så deg også, men tenkte akkurat det samme :D hehe.. Hyggelig å se deg da, neste gang får vi hilse også :)