tirsdag 8. februar 2011

En blogganbefaling

Nå er det faktisk ikke mange blogger jeg leser. Jeg har nok med å tenke ut lure ting jeg kan skrive ned i min egen blogg. Jeg ser forresten at jeg ikke har vært så lur i det siste. Snakk om å ha en hjerne som ligger i koma! På tide at luringen finner på noe bøll eller at jeg driter meg ut ser jeg...

Vel, poenget er at det er noen få blogger jeg leser. Og de trykker jeg meg ivrig inn på så snart jeg ser dem har oppdatert. Den ene bloggen ler jeg hysterisk av hver gang. Den er så godt skrevet, med en så god dose sarkasme og ironi at jeg klarer ikke la være. Jeg digger den!

Ta en titt på Cecilie sin blogg. Hun forteller om livet med to små apekatter på 2 år og et mannebeist på 4 år! ;) Midt oppi alt dette glimter hun til med neglelakkinfo og kringlebaking. Denne bloggen har med andre ord alt!

Etterpå skal jeg falle på isen og tisse på meg i samme slengen sånn at jeg har noe morsomt å skrive om i kveld..

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Ahh du er snill da, PENE ord! Jeg tror jeg skal anbefale deg i neste innlegg, jeg må bare bli kvitt litt bitterhet først, haha :D

KLEMKLEMKLEM! <3

Monica Jensen sa...

Hehe, dette innlegget var ikke ment for at du også skulle anbefale min da, ville bare si min ærlige mening om den jeg :D du er flink!