onsdag 2. februar 2011

En utfordring!

Da jeg var i kamphumør (dere vet, om å bli kåret til verdens beste mamma) fikk jeg et par utfordringer fra et par søte bloggjenter. Der og da var jeg skikkelig opptatt med å vinne (det gikk jo ikke helt som planlagt), og dermed utsatte jeg disse utfordringene Vel, her sitter jeg i senga med tekoppen min og fant ut at det var på tide å si JA til disse utfordringene. Jeg velger å ta den ene nå, og så sparer jeg den andre til en senere anledning =)

Ta opp nærmeste bok, og slå opp på side 18, og let frem linje 4 - hva står det der?
Asså, nå har jeg bare Drømmehagen på 8 sider liggende i nærheten. På den siste siden finnes det 2 linjer. Jeg går da for den siste linja i boka, som er: Pip-pip, onk-onk!
Bortsett fra datamaskinen - hva hører du akkurat nå?
Everlong med foo fighters!
Når var du sist ute og hva gjorde du da?
Teo og jeg har vært hos mormor/mamma i ettermiddag/kveld. Der spiste vi middag og plagde dem!
Hva har du på deg nå?
Jasså ja, så vi kjører sånne type spørsmål ja.. ;) En genser...og en dyne. Det er kanskje ikke et antrekk, men jeg har det på meg!
Hva var den siste filmen du så?
Hmmmm... En eller annen film hos Martin her om dagen, som jeg ikke helt fulgte med på fordi den ikke var noe bra. Den handlet om skyting, superhelter og penger.....(?)
Hva var det siste du så på TV?
Dagsrevyen!
Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?
Ja, gjerne for en liten stund, hvis forholdene lå til rette for det.

Denne utfordringen skal sendes videre til 7 hele mennesker. Det er ganske mange det, så jeg sender den videre til fire. Jeg velger å bryte "reglene". Hanne, Isabelle, Marlen og Kine - nå er det deres tur =)

Ha en god natt, tittere!

Ingen kommentarer: