onsdag 16. februar 2011

Familielikhet

Overalt hvor vi går får jeg høre "såå utrolig lik han er sin far". Aldri får jeg høre at han er lik meg. Jeg ser det jo selv, at det er kanskje ingen slående likhet, men visse trekk og ansiktsuttrykk minner han litt om meg. Flaks at jeg vet at han er min, ellers kunne det fort hende jeg hadde begynt å tvile på om jeg hadde fått med meg riktig unge hjem fra sykehuset :P Eirik mener han i det minste har én ting etter meg da, nemlig staheten. Jeg skjønner ikke helt hva han mener?!
Jeg elsker det blonde håret hans, de blå store øynene hans og det lure gliset hans. Han har et slikt smilende ansikt. Han har alltid smilt med hele seg, om jeg kan si det på den måten!

Han minner meg litt om et annet barn jeg har sett en gang.....

          Eirik, liten gutt. Er Teo lik sin far?

Jeg har i hvertfall aldri kunnet skylde på postmannen ;)

6 kommentarer:

Hege sa...

jeg syns han er lik deg fra nesen og ned ( ansiktet altså:P)

Monica Jensen sa...

YES,nå ble jeg glad!!! :D Da er han kanskje litt lik meg allikevel da :D

mammaKine sa...

SÅ skjønn han er!

Monica Jensen sa...

Hvem av dem? :D Teo eller pappaen? hehe

Alenemortil2 sa...

jeg vil si begge. For noen fantastisk skjønne skapninger de er de to. Vanvittig kjekk han eldste og helt enormt nydelig han yngste. Ren perfeksjon.

Monica Jensen sa...

Alenemortil2: jeg er HELt enig med deg :)