tirsdag 22. februar 2011

Famous last words?

Et par ting måtte kjøpes inn. Jeg tok på meg rollen som innkjøper, og dyttet lillebror og Teo inn i bilen med meg. Vi fikk låne bilen til Eirik. Da vi satt godt plassert i setene sto Eirik på utsiden og sa ca hundrevis med ganger "kjør forsiktig, det er glatt bla bla bla!". Jeg svarte med "jada, jada bla bla bla...", før jeg sveivet igjen vinduet og kjørte avgårde - egentlig mens han fortsatt sto der og var midt i preknen sin når jeg tenker meg om......

Tre minutter senere hadde jeg parkert bilen fint nedi veien. Helt bevisst, så klart - i grøfta! Da var det en imponert og nesten ikke oppgitt Eirik i den andre enden av telefonen! Han trodde ikke helt på meg når jeg sa at jeg faktisk hadde kjørt i kun 15km/t (seriøst!). Det var såpeglatt!


Jeg vet det kanskje ikke ser heeelt sånn ut på det bildet, men jeg var ganske lei meg...


Bilen hadde vi ikke sjans til å få opp. Heldigvis fikk vi tak i en traktormann som fikk dratt bilen opp av grøfta. Nå står den og tiner i garasjen, og så får vi håpe at det ikke er noen store skjulte skader på den. Jeg velger å tenke positivt, for det er jo i såfall min sin lommebok det går utover!

Ops....

Famous last words, sa du? "Jada jada, jeg har kjørt på vintern før....."

Jeg er ikke videre stolt av meg selv, men heldigvis gikk det bra. Fort gjort, gitt... Jeg var visst ikke den eneste, det har visst stått biler i grøfter over hele Hafjell i dag!