mandag 21. februar 2011

Født med ski på beina!

Den første turen med ski på beina er vel overstått. Teo har prøvd slalomski i en alder av 2 år, og det gikk over all forventning! =)


Jeg sto med han mellom beina. Jeg sto i dyp knebøy, og da med 14 kilo mellom beina ble det litt tungt etterhvert. Men for all del, det gikk bra. Han sto stødig og fint og synes det var veldig spennende. Ekstra stas var det når vi kjørte forbi onkel Michael i bakken. Da var det en stolt liten gutt jeg hadde med meg. Vi kjørte fort, det var ikke snakk om så mye ploging her i gården, men på tross av at det gikk unna gikk det bra =)


Heisturen gikk også problemfritt! Han sto bare lent inntil beina mine. Jeg er veldig fornøyd, men vi venter til neste år med neste tur i slalombakken. Da er nok han litt sterkere i beina også, og så forstår han nok mer hva det faktisk går ut på. Nå var han på en måte bare med på lasset =)


Luringen sover. Han var forsåvidt trøtt nok før skituren, etter skituren derimot var han helt ferdig og sovnet som en stein med en gang vi satte oss i bilen. Nå skal jeg hoppe ut i boblebadet! Deilig!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Og smokken er med på turen ;)

Anonym sa...

Så tøff han er :D

Kos dere masse, deilig med litt ferie! :)

Monica Jensen sa...

Veronique: Smokken var med på disse bildene ja. Han var ganske sliten. Men på selve skituren var smokken i lomma mi! ;)

Tonje: Ja,jeg er overrasket over at han var så tøff som han var. Kjempemorro :)