fredag 25. februar 2011

Furtetryne!

Av en eller annen grunn er jeg i skikkelig dårlig humør i kveld. Alt er feil. Er det ikke for varmt her, er det for kaldt. Jeg kjenner jeg begynner å klø på hele kroppen i ren frustrasjon. Jeg har jo ingen jeg kan la dette gå utover!!

Når jeg tenker meg om er forsåvidt det kanskje greit, men i stedet får jeg ikke utløp for frustrasjonen og jeg sitter her i stedet og koker for meg selv. Både inni kroppen og på utsiden. Hvorfor jeg plutselig er i et slikt humør aner jeg ikke, men noe sier meg at jeg egentlig burde legge meg og satse på at jeg står opp med riktig fot i morgen..

Hadde noen vært her nå for å høre på sytingen min tipper jeg de hadde blitt skikkelig drittlei av meg. Skulle ønske jeg hadde noen her nå....!

For 5 minutter siden satt jeg og forbannet bloggen min. Hadde lyst til å slette den, gi opp hele greia, glemme alt som heter blogg. Nå derimot bruker jeg bloggen igjen som en form for "terapi". Så fort kan det snu! Veldig kjedelig å blogge om dagen, men jeg satser på at det tar seg opp.. Februar er generelt en veldig kjedelig måned! (det gjør det ikke noe bedre at jeg ikke finner laderen til kameraet mitt.....)

Mars byr nok på mye morro. Det har jeg trua på! Da tar skrivingen seg opp, og jeg håper enda flere ønsker å titte innom her og gi tilbakemeldinger. Det er jo sånt som gjør blogging morsomt! =)

Ha en god natt - med eller uten et furtetryne ved siden av dere i senga!

4 kommentarer:

Hanne sa...

God natt snuppa <3 Håper formen min er på plass så vi kan leke sammen i morgen <3

Véronique sa...

*sender over en god klem*

cammie sa...

Stå på! Digger bloggen din:) Har en datter som er like gammel, og kjenner meg igjen i så mye du skriver:)

Monica Jensen sa...

Det er morro å høre at dere kan kjenne dere igjen i det jeg skriver. Det er litt av poenget med enkelt av "tabu-innleggene" mine :)