lørdag 5. februar 2011

Gåsehud!

Jeg hadde plutselig en bloggfri dag, jeg. Det var litt deilig. Når man ikke har noe å skrive om kan man like så godt legge bort dataen å leve livet sitt i stedet ;)

I kveld har jeg vært på date. Jeg koste meg så masse. Den heldige utvalgte (høhø) var Live. Vi alenemødre må jo kose oss litt når vi har barnefri vet dere - og det var akkurat det vi gjorde i dag! Vi tok oss en tur til Oslo og endte på Fridays. Der tok vi oss en øl og spiste deilig mat. Jeg tåler ca ikkeno alkohol, så etter én øl var jeg på en snurr og latteren satt løst. Deretter tuslet vi bort til Vika kino, klare for å se film!

Filmen vi så i kveld var "Kongen av Bastøy". Jeg sitter her med gåsehud enda. Det var en utrolig gripende og bra film. Ekstra spesielt var det å se Benjamin i hovedrollen da jeg kjenner han litt fra før av. Å se hvor dyktig han er gjorde meg stolt! Det er ikke en film jeg glemmer med det første, for den satte en stuck i meg, og den vekket både visse følelser og tanker i meg! Anbefaler den på det sterkeste!

Nå er jeg hjemme i leiligheten min. Uvant å være her helt alene (har enda ikke vendt meg til det), men også litt godt. Her bor jeg, og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Det er en deilig følelse igrunn. Nå velger jeg å se one tree hill - for det er nemlig i gang igjen etter en litt for lang juleferie ;)

Sov godt, tittere! Klem fra meg**
*Tommel opp for en bra kveld*

Ingen kommentarer: