onsdag 16. februar 2011

God kveld!

Jentene har pakket seg ut. Tiden flyr i godt selskap og før vi visste ordet av det hadde klokken bikket 23.30. Ikke rart hodet mitt føltes ut som ti tonn og jeg vurderte å hente tannpirkere for å holde øya oppe på slutten der. Ja, jeg er litt sliten om dagen - i likhet med de fleste andre (det er jo trossalt februar, årets værste måned).

Nå ligger jeg på sofaen. Må unne meg 5 minutter med total stillhet før jeg kryper under dyna for å sove for natten. I senga mi ligger forresten verdens herligste gutt og snorker. Han hadde mest lyst til å delta i kveld, trossalt, mormor var jo her (!), men til slutt klarte jeg å bestikke han med en soveplass i min seng. Jentene lurte på om jeg hadde slått han i hodet siden det plutselig ble stille fra han. Heldigvis må det ikke slike tiltak til her i hus - det må bare ren skjær bestikkelse inn i bildet!
Nå får jeg snart tre nye skatter i hus. Det gleder jeg meg til. Perfect Home har så mye fint. Ta gjerne kontakt med min venninne Hanne om dere ønsker et party hjemme hos dere, eller om dere ønsker å bestille noe fra katalogen. Mange fordeler som vertinne. Jeg føler at varene jeg bestile i dag ble omtrent kastet etter meg, så lite koster det meg. Ikke noe er bedre enn det ;)

NÅ er det sovetid. Det skal bli godt, det. Natta =)

Ingen kommentarer: