søndag 13. februar 2011

Gratulerer alle mammaer ♥

I dag er det morsdag. Det går ikke ubemerket hen. Verken i de fleste hjem eller butikker. Til min store overraskelse hadde til og med Teo fått det med seg. Den gutten er helt spesiell ♥
Jeg ble vekket 06.00 i dag. Man må jo få mest mulig ut av denne dagen, tenkte Teo, snill som han er. Deretter kom han med juksekaffe og juksepannekaker på senga mi. Det smakte ikke så mye, i og med at det var luft, men jeg satte pris på omtanken for det (altså, han kom faktisk med både kopper og tallerken - så det er bare fantasien som kan stoppe deg fra å nyte en bedre frokost da). Til slutt overrasket han meg med en tegning - på tv'n! Akkurat det sistnevnte der synes jeg var å ta i litt for mye, i og med at jeg allerede hadde fått kaffe, pannekaker, suss og kos - og la oss ikke glemme en alt for tidlig start på dagen.. Men den gutten stopper ikke å overraske vet dere ♥
Straks kommer pappa/bestefar på besøk. Bekkenet mitt verker etter gårsdagens klatring/aking, men det kan fort hende vi prøver oss på en ny tur i dag for det =)

Ha en fin dag! ♥

5 kommentarer:

Véronique sa...

Er han fortsatt dilla på gummihansker eller har det roet seg ned med det nå?

Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Gratulerer med morsdagen, Monica! :)

Monica Jensen sa...

Jada, han er fortsatt opptatt av dem. Satt senest i stad og holdt på med dem :) HELDIGVIS ikke like avhengig som han en dag var, da! :D

Monica Jensen sa...

Like måte, Tonje <3

Lykkemamma sa...

Hahaha! Jeg LIKER Teo!