tirsdag 1. februar 2011

Gummibein

Haha,snakk om å føle seg ødelagt etter en treningstime. I går kveld da jeg pusset tenner falt jeg plutselig inn i hjørnet ved siden av vasken, skrudde av lyset i samme slengen og endte opp på rumpa. Så satt jeg der da, med tannbørsten i munn, og forsto ikke heelt hva som nettopp hadde skjedd - for sist jeg sjekket sto jeg godt plassert foran vasken, i stående stilling, og ante fred og ingen fare. JAJA.

I dag føler jeg meg ganske banket opp i kroppen. Jeg er støl på steder jeg ikke visste at jeg kunne bli støl. Der jeg virkelig er ødelagt er i brystmusklene og i rumpa. I love it! Jeg gleder meg til neste uke og til en ny økt med kinesis.

I dag skal jeg la kroppen hvile litt. Råkke skal jeg, men ellers ikke store greiene. I morgen derimot er det greit med en ny økt! Min "alternative treningsform" ser det forresten ut som går i boks. Gøy å lære seg nye ting og teste seg selv litt. Jeg er spent =)

Nå skal frokost og te inntas. En ny dag er i gang. Trening gjør noe med humøret altså ;)

7 kommentarer:

Véronique sa...

Hehe.....du er ikke helt god Monica ;)

Ha en fin dag!!!

Anonym sa...

Hahaha, jeg kan se det for meg! :p
utrolig nysgjerrig på denne alternative treningen din, og gjetter; Hot yoga (høres fryktelig varmt ut med 40 grader i rommet, men :p), poledancing, karate, kicboxing, klatring eeeeller noe skigreier.
Noe som traff? :p

Monica Jensen sa...

Veronique: Nei,det kan jeg da ikke skryte på meg å være :P
ha en fin dag du også =)

Tonje: Du traff spikern på hodet med en av tingene ;)

Anonym sa...

Og jeg tror til og med det er noe jeg også vil være med på :p

Monica Jensen sa...

jasså....? :P

Anonym sa...

Ja :p
Magefølelsen min er veldig sikker på at det ikke er karate, kickboxing, skigreier, yoga eller klatring ;)

Monica Jensen sa...

hmmmm... :)