onsdag 2. februar 2011

Her kommer det flere! HAHA!

Det er lenge siden jeg har hylt av latter, ledd så tårene har sprutet og ikke klart å stoppe for alt i verden. Så her kommer det enda flere... Kanskje jeg synes det er ekstra morsomt fordi jeg sov lite i natt, men jeg velger å tro at jeg ler sånn fordi det faktisk ER morsomt! ;)


Håper du ler med meg! =)

3 kommentarer:

Linn Iren sa...

Du tar live av mæ. :D hahaha...
Måtte jo sååå klart læse mer når du hadde funnet mer. Å æ flirer å tåran triller! Ungan va på lekerommet å kom ut å lurte på koffår æ tuller sånn (mente lo så mye...) så sier eldste karen: Mamma du må ikke tulle så mye,da blir pappa sint på dæ! :p hehehe... men herregud så vanvittig artig de der va! sjøl hadd slike problemer med min telefon! den med moras lik va døds bra! ler ennå! hehehe

Rikzen sa...

Hey ;)
Ohh! Nice blog - Love It <3
Check My Out: www.Rikzen.blogspot.com

XoXo - Rikke

Monica Jensen sa...

Bra du fikk deg en god latt, Linn Iren. En god latter forlenger livet ;)